Regn, regn o regn

Gud vilket väder de är ute nu! De blåser jättemycket och det regnar. För mindre än tre timmar sedan satt jag på Hedvigs balkong och njöt av solen. Vädret skiftar väldigt mycket. Tittade precis vädret imorgon och de ska också bli dåligt. Jag hopas att prognosen visar fel :)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen läsa klart min bok.
See you later

Long time ago

Jag vet jag vet det var jätte länge sedan jag skrev. Har ingen bra ursäkt, bara typ inte hunnit eller orkat. Men nu är jag tillbaka igen och kommer att blogga mer än vanlig (av lite övertalning av Jennie)

Precis kommit hem från Hedvig där vi hade de roligt. Men nu måste jag börja med min bokredovisning. Jag har gjort typ ett första utkast men jag måste gå igenom den igen. Sen måste jag också skriva klart mina dikter och min ansökan om sommarjobb till Vibyskolan. Kom precis på nu också, att jag måste hitta prao!!! Alla andra har typ redan gjort det men inte jag. Jag vill prao på ett sjukhus men alla platser är redan upptagna. Det kommer säkert sluta med att jag jobbar på ett ålderdomshem eller på ett dagis "/
Fast nu ropar pappa att det är mat så läxorna får vänta :P

Crazy bild från idag


Back from Öland

Kom hem från Öland igår kväll. På Öland var det verkligen vår och massor av blommor hade blommat och absolut ingen snö kvar. Så jätte skönt. Här är det grått och trist väder men jag hoppas de blir bättre till imorgon.
Har köpt lite saker till mitt rum på Öland och det har blivit rätt mysigt och jag är nöjd. Så har blivit att åkt till borgholm och kalmar mycket och shoppat :)
Köpte också lite kläder i Borgholm och i Kalmar. Men det visar jag senare. Besökte också lite släkt och vänner och bla bla bla.......

RSS 2.0