Ett inlägg

Nöjd nu jennie ?

Bulle? Ja tack!

De e ju kanelbullens dag idag, som jag hoppas ingen har glömt. Idag så gav dem på Rudbeck ut gratis bullar. Jag vet inte riktigt varför och jag vet inte om alla fick, men jag fick i alla fall. De var ganska goda och hemgjorda typ :)
Sen efter skolan kom mamma hem med bullar som hon köpt i stan. Så de blev en till kanelbulle efter middagen.


Vem kan motstå dessa ?

4 Oktober

Idag hade vi kopertest på gympan. De gick ganska bra för mig fast än att jag inte har sprungit på ett tag nu. Vi sprang 2,4 km och jag sprang det på 11:22, så jag tror att det är en ganska bra tid. Kom också in först av alla tjejer :)
När jag kom hem glömde jag helt bort att vi hade matte prov, kom på det typ efter 1 timme. Så blev lite plugg. Jag känner att jag kan de men ändå inte, fattar ni ?
Mamma skulle sen dra till Kista och klippa sig, så jag följde med. Så nu har jag äntligen klippt mig :D De blev också lite shopping såklart, tänkte lägga upp bilder senare.
Så nu har jag ångest över att jag inte alls har pluggat matte. För jag kan ju inte vissa saker, men jag känner att jag på ett sätt inte bryr mig.... Vi får se hur de går, ska nog titta igenom matten snabbt nu ändå ;)

This is it

Så här ser min vecka ut....

Måndag:

Svenska redovisning-Min idol

Tisdag:
Matte prov

Onsdag:
Lyssna på någon föreläsning slutar 16:15

Torsdag:
09:00 logoped på kungsholmen

Fredag:
Spanska läxa?

You know it

Fredagen spenderades med Linda, Gabbs och Karin. Vi drog först in till stan och shoppade lite och sedan drog vi hem till Linda och gjorde pizza :D Dem blev såklart jätte goda. Linda hade också ett par jätte häftiga tallrikar som man kunde stoppa in i ugnen. Hennes morfar hade typ gjort dem själv, jätte coola i alla fall. Kvällen blev i alla fall jätte trevlig, lite knasig men rolig.
På lördag blev de sollentuna med tessie och Jennie. Vi shoppade lite men de blev mest att vi satt på waynes. Sedan när vi ska dra så råkade Tess, klant som hon e, låsa in sina moppe nycklar i moppen. Så då blev de problem. Men vi fixade de såklart ;)
På kvällen drog vi till någon spelning på vallen och träffade lite folk. De var typ bara 4 grader ute, så man frös skit mycket, så de blev donken efter de för att värma oss. Fast de stängde 11 vilket förvånade mig, jag trodde de skulle ha öppet till typ 12 men nepp. Efter mötte jag upp Tess och Jennie igen och så mötte vi upp några av mina kompisar från stan. De fixade in oss på en fezt, roligt och flummigt. Kvällen kan man beskriva som komplicerad, flummig och skit rolig :D

Idag blev de plugg och vara med några tjejer  :)

RSS 2.0