cykelolycka, aaaaajjjjjj

Igår hände en sak. jag ville få motion och pappa skulle ut och cykla till IKEA så jag följde med honom. Men som att det var så varmt ute så orkade jag inte cykla hela vägen, jag var för trött. Så vi vände hem igen och då hände det. Det var nedförsbacke och det var några som gick på promenad på stigen/väggen. Så vi var tvungna att cykla på led. Jag hade ganska hög fart och då körde jag på en sten eller så kanske det var ett dike. Jag flög i alla fall av cykeln och gled några meter på gruset. Jag minns inte hur jag landade eller något så, för jag svimmade när jag landade. Efter att jag hade landat så svimmade jag. Det var jätte läskigt. Vaknade sen smått till och vi fick hjälp av de två personerna som var ute och gick på en promenad. Som att det var så varmt ute hade jag cyklat i shorts och en långärmad tröja. Mina kläder var helt förstörda.
Mina knän, armbågnarna, ena höften, händerna, låren var upprivna.
Det gjorde fruktansvärt ont och vi satte oss på en något som ungefär såg ut som en bänk. Där hälde pappa vatten på mina sår och tog lite tyg kring mina ben för att försöka stoppa blödningen. Sen lämnade vi min cykel i skogen och så skusade pappa hem mig.
Nu sitter jag här hemma en dag efter och har ont i hela kroppen. Kan knappt röra mig eller det är svårt. Jag har plåster här och där och jag ser förfärlig ut, jag har sår över allt. Och blåmärken ska vi inte tala om.
Gud vad jag är glad att pappa tvingade mig att ha hjälm. Och när han sa att jag behövde hjälm sa jag "men jag trillar aldrig"

Id-kort

Mamma kom nyss hem och med sig hade hon mitt id kort. Hon hade hämtat det efter jobbet. Kanske inte blev värdens bästa bild men är i alla fall glad att jag har nu ett id kort :) :) :)
                     

Mitt nya id kort!

en dag med tessi

idag kom Tess hem till mig egentligen skulle vi ha varit hemma hos henne men min lillebror ville inte vara själv. Så det blev att vi var hemma hos mig. Tess kom till mig typ klockan 1 och då var vi båda två ganska hungriga så vi bestämde oss för att göra pannkakor. De var super goda : ).
Sen gick vi runt lite i Viby också och bara gick och snackade lite. Men tessi var tvungen att gå hem ganska tidigt som att hon inte hade packat ännu (hon ska till grekland imorgon). Så orättvist, jag vill också åka utomlands men jag måste vänta för det är en månad kvar innan jag ska till Spanien :(
Måste gå nu men ses senare

   
En bild från när vi satte oss i skuggan, tessi

Desperate housewives

Nu ska jag sätta på mig mjukisbyxor och titta på den bästa serien som finns alltså desperate housewives !!!!









ÖVERSJÖN

Idag åkte ju jag, hedvig och tess till översjön (frida kunde inte). Här är några bilder från dagen :)
Badade faktiskt lika mycket som de andra.








ännu en ny dag

God morgon alla ihopa. Vaknade för ett tag sen och jag har nu ätit frukost. Idag tänkte jag, hedvig och tess åka och bada i översjön. Vi tänkte alltså cykla ner ditt. Så vi bestämmde igår att vi skulle träffas hemma hos mig klockan 1 och sen cykla tillsammans ner till översjön. Idag tänkte jag också ha min nya bikini jag köpte igår :)
Om jag ska vara ärlig så är jag nog en badkruka eller alla säger alltid att jag är det. Jag gillar att bada utomlands. Men jag tycker vattnet är så kallt här i Sverige, så jag föredrar att sola istället för att bada. Vi får se hur det blir idag, men självklart kommer jag hoppa i och bada men kanske inte lika mycket som de andra gör  ;)



En bild från förra året vid översjön.
Man kankse inte ser det men det är tess och kriss som står där ute på stockarna

shopping

Idag var jag, Tess, Hedvig och Frida inne i stan och shoppade. Det var väldigt roligt och vi skrattade väldigt mycket och hade väldigt roligt. Frida skulle ju träffa Joanna därinne och få kläder av henne men hon kom aldrig. Vi satt där och väntade i cirka 40 minuter på henne, men hon kom aldrig, så vi gav upp.
Vi åt sen lunch på mcdonalds och efteråt köpte Tess och jag en glass därifrån. Hedvig köpte istället godis på en godisbutik i närheten. Frida åkte också hem lite tidigare pga att hon skulle rida.
Alla köpte något därinne, jag köpte en tubtopp, ett par örhängen och en bikini.


Min tubtopp, kanske lite vågad färg men jag gillade den ;)

   
Enkla örhängen på rea på guldfynd

 
Min nya snygga bikini, från hm

stockholm

Nu har jag lite bråttom. Har precis ringt runt till lite folk och vi har bestämmt att vi ska åka och shoppa idag i stockholm c. Det blir jag, frida, hedvig, tess och kanske kriss. Frida ska också träffa Joanna från tv serien "tonårsliv" där inne. Frida ska köpa kläder av Joanna. Berättar mer sen om det. Måste dra har lite bråttom, vi ska åka med bussen som går klockan 11:54. Så frida kommer att komma till mig klockan tjugo i. Så måste dra ses

SOLIGT

Solen skiner och  jag är så himla glad. Förut så regnade det bara hela tiden och man blev så deppig av det och irriterad.
Idag skulle egentligen jag och harald åkt till våran farmor men det blev inte så.
Så idag har jag legat och solat en del, har faktiskt fått lite färg :) Snart kommer mamma hem och vi ska åka till kista centrum och handla lite grejer till mig. Men nu ska jag nog gå ner och göra en smoothie med blåbär och jordgubbar, det är så himla gott.
                                                                 

min dag

ja idag har det hänt mycket. Min farmor kom och hälsade på oss, hon kom mest för att vara med harald.
Idag cycklade först jag, frida och tess till norrviken för att bada. Vi badade och solade, men det blev inte att vi badade så mycket. Vet ej riktigt varför?
Vi låg och solade och åt lite lunch som vi hade tagit med oss. Men sen ville vi ha något sött att äta, så vi packade ihop våra saker och begav oss till ICA i norrviken. Där köpte jag en glass, frida köpte kakor och tess köpte en kaffe latte.
Sen fick frida ett samtal från hennes syrra att hon var tvungen att komma hem och rasta hunden. Så vi fick åka hem.
Tess åkte hem till sig själv. Medan jag och frida gick ut med fridas hund, chile (tror det stavas så). Vi gick en runda på järvafältet och snackade om saker....
Efter typ 30 minuter var vi hemma och klockan var då cirka halv 6. Men jag var tvungen att gå hem och äta, för jag skulle till polisstationen och ordna id kort  :)
Så jag fick snabbt hoppa in i duschen och sen snabbt fixa till mig och äta middag. För på polisstationen stängde de klockan 7 på så vi hade lite bråttom. Min mamma och Harald var tvugna att ordna nya pass så de följde också med dit ner.
På polisstationen sa det att id kortet skulle vara klart om en vecka. Så det är bara att vänta.....

          

hej hej

Nu har jag precis ätit frukost, två LinjonGrovor med skinka och gurka på, jätte gott :) Och sen te till, ört te  :)
Idag tänkte jag, tess, frida och kanske kriss åka och bada någonstans, som att det är så bra väder ute men vi har ej bestämmt vart vi ska åka än....
Så nu ska jag ringa tess och höra hur det blir idag.
ses senare

  <-------  MIN FRUKOST

Med tess

idag var jag med tess. hon kom hem till mig och vi solade mycket. Sen typ klockan 3 så gick vi ner till ica i norrviken och köpte glass (ben och jerry såklar :). Sen tog vi bussen hem, vi var lite lata ;)

yesterday

ja igår var det ju midsommar, det var väll bra. Inte så bra väder kanske och jag tog ju såklart klänning på mig, inte så smart kanske. Alla barn var yngre än mig vilket inte var så roligt. Lägger upp bågra bilder från igår ;)

  
Här är Emma 6 år och jätte snäll och söt. Hon följde efter mig hela tiden och såg typ upp till mig.


Här är Harald och en kille som hette Algot, 10 år, de spelade fotboll typ hela tiden.

MIDSOMMAR!!!

Vaknade för för en timme sen och då var min familj redan i full gång med att göra allt som behövdes fixas till att våra gäster skulle komma. Som exempel bakning, städning......
Ja idag är det midsommar och vi ska såklart få gäster. Det kommer cirka 3 familjer till oss och vi kommer tillsammans bli 13 stycken. De kommer klockan 1, så till dess måste jag städa mitt rum och fixa till mig. Har ännu inte bestämmt vad jag ska ha på mig, nu ser det ju soligt ut så jag kanske tar en klänning. Eller så tar jag ett linne och min nya kjol?
Ja måste gå har lite bråttom. Mamma har tvingat mig att städa mitt rum så det måste jag göra och sen måste jag bestämma kläder och duscha. 1 och en halv timme på mig har jag.
SES :)

hos tess

Kom precis hem från tess. Vi gjorde inget spec direkt, vi satt mest och snackade om allt och inget. Vi gick in på personers bloggar och jag hjälpte tess att skaffa en egen blogg :) . Hon heter teessi.blogg.se bara så ni vet ;)
Vi åt hamburgare med tacobröd, det var jätte gott. Vi drack också te (jätte god sort) och åt kaka. Jag tog en glass kaka medan tessi tog en kladdkaka. Vi satt där i hennes kök och tittade ut och var irriterade att det var så dåligt väder ute. Det är ju sommar, det ska ju vara sol ute och man ska kunna gå i shorts nu!!!

     

Besök farmor

Igår tog jag och min lillebror, Harald, tåget in till min Farmor som bor på söder. Min farmor har nyss fått veta att hon har cancer och nu får hon ta väldigt många tabletter och sprutor. Hon har opereras två gånger och nu är hon väldigt trött och orkar inte göra mkt. Harald och jag åkte in till henne och hjälpte henne handla och piggade upp henne. Vi sov också över hos henne. Vi hade jätte roligt och sen på morgonen gick vi till en lekplats där vi köpte glass och Harald klättrade upp i en kläterställning. Dagen var väldigt bra och solen sken, men sen typ kl halv kom pappa och hämtad Harald och mig med bilen. Han var alltså på väg hem från jobbet och svängde bara förbi och hämtade oss.
Vi åkte hem och nu håller jag på att göra mat.

Lägger också upp några bilder från idag
Harlad äter glass
Harald med sin glass


Harald och farmor åt glass


Jag åt ingen glass


Klätterställningen ;)

HEJ

Många har bloggar och jag tänkte varför har inte jag en blogg? och så skaffade jag en blogg. Det verkade ju roligt och många av mina kompisar hade det och de uppmuntrade mig också till att skaffa en. Fast jag var först lite tveksam till det, jag brukade ha så fullt upp på dagarna och jag glömmer oftast bort saker. Men varför inte försöka?
ja, jag heter Sofia och jag är 14 år ska fylla 15 i december (blir alltid retad för att jag är född så sent på året). Jag är smal, blond och ganska lång och jag gillar att åka utomlands (speciellt till Spanien) och att vara med mina kompisar. Om du följer min blogg kommer du att få se hur jag har det i mitt liv och hur jag tänker och tycker om saker här i världen. Hoppas ni gillar bloggen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0