länge sen

nu har jag inte bloggat på ett tag och det har bara hänt så mycket. Jag har nu inte berättat men igår så åkte jag till mitt landställe, som ligger på öland. Jag vaknade kring halv 11 steg upp och åt frukost sen började jag packa och sen helt plötsligt skulle vi åka. Och jag fick skynda mig skit mycket för att hinna men jag hann :)
Nu är jag på öland i alla fall, här nere händer det inte så mycket faktiskt. Mamma, pappa och harald har gått över till grannarna bara för att säga hej igen. Vilket jag inte orkar hänga med på.
Funderar på att dra hem litte tidigare de andra ska typ hem på lördag. Vi får se......
När vi kom igår var jag jätte trött vilket var jätte konstigt som att natten innan sov jag 10 timmar. Kanske berode på åksjuks tabletten jag tog, det sotd på baksidan att man kunde bli trött av den. Blev i alla fall en tidig kväll för mig.
Sen på morgonen övningskörde jag lite och det var jätte roligt är faktiskt väldigt bra på det :P
Vet ej vad som händer ikväll för mig, mamma och jag hade en fundering om vi skulle åka till Kalmar eller Borgholm för att shoppa (fast egentligen har jag typ inga pengar).


26 oktober

nu alla dragit hem för att äta. Vi får se vad som händer ikväll, vi funderar på att alla ska dra hem till frida och titta på skräckfilmer. Egentligen gillar jag inte skräckfilmer jätte mycket men det är roligt att se ibland.
Nu ska jag äta  :P
ses

mot söndagens slut....

jag var ju på fridas tävling idag. Och det gick bra för henne faktiskt, hon kom tvåa i ett lopp !!!! så grattis frida :)



25 oktober

n har precis pappa skjusat hem mig från tess, som att jag kan inte gå hem från tess med en stor madrass och pakning i regn ;)
det blev så att tess och jag sov hos hennes pappa , som var bortrest. Såg på två helt sjukt bra filmer, vi skrattade ihjäll oss. Sen blev det också att vi gick ut en sväng, vi försökte tex få alicia att titta ut genom hennes fönster genom ropa och kasta lite kottar på hennes fönster men hon tittade ej ut. Lyckad kväll i alla fall. Blev att vi sommnade runt 3 och vaknade halv 12. Men vi hade svårt att räkna ut hur många timmar vi sov som att man ställde tillbaka klockan typ klockan 2 i natt :P

Så nu ska jag duscha och senare ta något och äta sen drar jag till Tess och Alicia. Vi ska sen gå till stallet där frida ska var med i någon stor ridtävling och vi har lovat att titta på. Vi får hoppas att hon vinner :P

liten bild från igår

händelserik dag

NU är jag hemma igen :)
Så tess och jag fick skjuts till stinsen och sen åkte vi tåg och buss hem. Det var skit mycket folk i Stinsen och de var då kanske för att det var lönehelg och vi träffade också på jätte många vi kände. Tess och jag köpte ingenting utom varsin glass på mc. Det är så att båda av oss är panka och har shoppat alldelles för mycket, så därför kunde vi ja typ inte köpa något. Tess och jag gjorde också bort oss ett flertal gånger under dagen. Inget som behövs skrivas om.

Ikväll ska jag hem till tess och sova där. Vi får se vad vi hittar på ;)
hoppas ni andra får en bra kväll :P
ses

stinsen

nu drar jag och tess till stinsen. måste dra nu för att jag ska hinna.

dagens stil

fredag kväll

nu är det HÖSTLOV!!!! så skönt :)
har nu ätit middag och det tippar på att jag och några till ska gå på bio ikväll, vilken det blir vet jag ej. Men det blir nog i kista ;)
ses

nu drar jag och tränar med alicia

hej d¨å

dan före FN dagen

idag firrade vår skola FN dagen i förskott. vi har typ gjort så i evigheter och där ingår det att förskolan till 3:an släpper ballonger med ett brev inne i ballongen. Så klockan tio ställde sig alla små barnen på kullen och räknade ner och sen släppte ballongerna. Men de flesta ballongerna fastnade i träden, hihihhi

sähär såg det ut


fridas lillebror, som hon tyckte jag borde lägga upp. Han fick släppa en ballong

modellbilder

Läste min mail igår och gissa vad som hade kommit ??!?!!
Jo två av bilderna jag tog på plåtningen, jag vet inte vilken som kommer att komma i tidningen eller om båda kommer att komma i tidningen. Men vi får se ;)
Lägger kanske upp dem senare
ses

huvudvärk

mår inte bra alltså !!! :(
har nu huvudvärk och är alldeles trött, jag vet inte om jag har en förkylning på gång med jag känner mig helt slut. De andra tänkte dra till stinsen men jag kände att jag inte orkade följa med. Jag kanske borde gå och träna för att känna mig lite piggare, men just nu orkar jag bara inte. Borde gå ner och ta en huvudvärks tablett nu. Eller är det någon annan som har någon bättre ide ???

tänkte i alla fall lägga upp en bild på dagens klädesel bara för att göra det här inlägget lite roligare.


hemma

gick hem från skolan idag för att jag mådde inte bra. Kände mig yr och huvudvärk. Jag har nu ätit lunch, tagit en alvedon och har suttit och tittat på tv typ sen jag kom hem. Orkar inte göra något annat
Vi får se om jag mår bättre imorgon.....

tisdagggg

har pluggat lite nu, borde plugga mer men orkar inte. Det är så att vi har no prov på torsdag-genetik.
Vi hade också svenska prov idag och det gick väldigt bra tyckte jag, vi får se vad jag får.... :P
Nu är jennie nog i malaysia, gud vad jag är avundsjuk jag vill också åka utomlands och komma ifrån den här tråkiga hösten. Hon ska vara iväg hela höstlovet, kommer sakna henne.....
Så nu har hon säkert landad och där ska det vara cirka 30 grader. Jag ska också utomlands men det blir typ i mars eller något sådant :P
ses

JAG KOM MED!!!!!!!!!!!!!

Fick nyss ett samtal från FRIDA tidningen och gissa vad ???
JAG ÄR EN AV DE 8 FINALISTERNA !!!!!
Gud vad jag är glad. Vågade inte hoppas på om jag skulle komma med eller inte. Men jag var den på plåtningen som var minst oblygg framför kameran tyckte jag :)
Så jag kommer att komma med i tidningen !!!!
Tidningen kommer att komma ut i nummer 24 av FRIDA. Så då är det bara att rösta på mig :) :)
ÄR SÅ GLAD ATT JAG KOM MED!!!!!


söndag snart måndag

hejsan....
har huvudvärk bara så alla vet, inte roligt :(
Har varit och tränat idag, spinning, och det kändes skönt var först lite tveksam om jag ville följa med. Men jag kom iväg till slut ;)
Imorgon ska jag hålla en redovisning inför klassen men min text vill inte åka in i mitt huvud!!!
Vi får se hur det går.....
På tal om läxor känns det som vi har jätte många till nästa vecka, två prov, ett spanska test och jag har en redovisning (man fick välja när man ville ha den och jag valde den här veckan som kom)
Det roliga är att om en vecka är det höstlov!!! :)  Gud vad skönt det ska bli :)


17 oktober

idag har jag besökt min farmor, sen var jag med frida en liten stund, nu har jag ätit middag och nu ska jag se på film med hedvig, jennie, frida, alicia och någon till kankse.
(summpering av min dag)


Alicia på bilden i fredags ;)

jösses

fick ett samtal från Harald igår då han sa att jennie och tess hade varit med om en olycka. Jag bara harald skoja inte men det var tydligen sant. Tess hade kört in i Jennies moppe bakifrån och båda hade flyggit av mopparna. Kriss hade ringt en ambulans som kom dit. Jennie åkte tydligen in till sjukhuset medans tess stannade kvar. Jennie hade väldigt ont i ryggen. Idag stannade de hemma från skolan. De hade inga allvarliga skador men hade båda ont i kroppen. Blev så rädd när jag fick höra att de hade varit med om en olycka, jag är så glad att de klarade sig


plåtningen

kom hem för en timme sen eller mer. Idag fotades jag och blev sminkad och stajlad.
Allt började med att jag gick upp klockan 6 på morgonen och gick och duschade. De hade sagt att vi skulle vara där klockan 8:00 så vi var tvugna att gå hemifrån klockan tjugo i 7. Vi tog sen tog och buss till södermalm där plåtningen skulle vara.
Vi fotades i en källare kan man säga den var inte jätte liten men ändå inte jätte stor. Mamma och jag kom dit klockan 8 exakt men då var alla redan där. De hade delat upp oss 15 som skulle fotas i hälften, så 7 skulle fotas på morgonen och 7 på eftermiddagen. Fast vi var bara 6 st i våran grupp för en hade ring och sagt att hon inte kunde komma så tidigt.
Min första reaktion var att alla i gruppen var blonda. Det var bara en tjej som var brunhårig. Alla hade med sig en förälder och alla satt tysta kring ett bord. Alla var också väldigt smala och långa. Det blev att vi satt och pratade lite och sen drog sminkning och att fixa håret igång. Jag fick börja med att någon fixade mitt hår. Jag fick en jätte snäll tjej som gjorde mitt hår jätte snyggt (vi fick inte bestämma jätte mycket). Hon gav mig lite tips hur jag skulle bete mig framför kameran och så. Sen blev jag sminkad av en annan tjej som var ganska tystlåten men det blev väldigt bra med sminkningen.

Först ut var den brunhåriga tjejen som skulle fotas. Hon hade jätte svårt att le men hon var ändå väldigt bra ändå. Sen var det en annan ljushårig tjej och sen var det jag!!!!!
Det var en rosa bakrund man fotades med och man skulle ta några porträtt bilder och några hel bilder.
Jag tyckte att det gick sådär och jag kände att jag slappnade av. Jag brydde mig inte om de andra som stod och tittade på, utan jag bara fokuserade på vad jag skulle göra.

Jag kommer att få besked nästa vecka om jag kommer med i tidningnen eller inte. Jag är jätte närvös och jag vågar inte hoppas på någonting.

Det blev också så att vi var klara mycket tidigare än väntat, redan klockan halv 11. Så sen drog alla hem.

Så här såg jag ut på plåtningen

14 oktober

har inte orkat skriva på hela dagen, har varit så trött. När jag kom hem bara la jag mig ner i soffan och såg på tv i någon timme. Blev jätte slö efter det. Skulle egentligen göra lite läxa som att jag ska hålla ett tal om mindre än en vecka. Men jah har inte gjort någonting idag.
Jennie och jag åkte och tränade idag, blev core. Känns jätte skönt men det känns som om jag trännar nästan varje dag.
Imorgon ska jag ju ta ledigt från skolan hela dagen, känns skönt. Men jag är ändå lite närvös. Ska nu gå och pakca ihop mina saker till imorgon. Måste gå upp KLOCKAN 6 IMORGON!!!!!!


Det är här vi tränar varje dag, känns det som i alla fall ;)

tandställning ?

var hos tandläkaren för typ en månad sen. Han tittade om jag behövde tandställning eller inte. Han kom fram till att troligen inte skulle behöva det. Men vi skulle få en ny tid så att en annan tandläkare kunde titta på mina tänder och avgöra om jag skulle ha tandställning eller inte.
Så nu har jag fått en lapp hem om att jag ska till tandläkaren den 23 november. Vilket är typ om en och en halv månad!!!
På ett sätt vill jag ha tandställning och andra sidan inte. Vi får se vad tandläkaren säger.....

Slutar jag så här ????

träning

har precis kommit hem från skolan och håller nu på att plocka ihop lite träningskläder. Ska iväg och träna med jennie och alicia. ses

tidig dag

slutat idag klockan fem i 2. Vår lärare på elevens val var sjuk, så vi utvärderade discot och sen gick vi hem. Kändes skönt.
Nu är det 3 dagar kvar inna jag ska fotas för Frida tidningen. Fast det är ju inte säkert att jag kommer med i tdningen alls. Hälften går vidare till tidningen och andra hälfen vinner en fotografering i stockholm med stayling och fotning. De som kommer med i tidningen kommer alla att få rösta på, och den som får mest röster vinner. Och vinnaren får många priser. De som inte vinner får också priser. Vågar inte hoppas på någonting...
Är inte jätte närvös faktiskt. Jag funderar bara på om jag ska ta ledigt hela dagen eller inte. Fotograferingen slutar klockan 12 och sen måste jag ta mig själv kommunalt hem. Vet ej hur lång tid det kan ta. Men jag gissar på att jag kommer att ta ledigt hela dagen.


shopping

blev inte kista utan Stinsen istället, köpte present till Emma, en mascara, ett par jeans och gissa vad jag sen hittade, jo ett par jätte billiga skor som jag köpte. Jag gillar dem jätte mycket. Ett par svarta höga klackar var det som jag ska ha på fotograferingen. Egentligen skulle jag låna skor av tess, men när jag såg skorna som var så billiga så köpte jag dem bara.
Så nu har vi kommit hem för typ en halvtimme sen. Är jätte slut, har varit högt tempo hela dagen. Så ikväll blir det one tree hill och top modell.

söndag

väktes av mamma som stack in huvudet i mitt rum (hon hade tydligen gjort det ett flertal gånger innan) och sa att hon skulle gå på spinning och ville att jag skulle följa med. Jag sa nej men hon sa massa anledningar varför jag borde följa med, så det slutade med att jag följde med. Det var väldigt skönt faktiskt och ledaren var väldigt bra.
Så nu har jag ätit och ska hoppa in i duschen och sen ska mamma och jag till Kista och shoppa. Behöver lite saker.
Så det är fullt upp today, see you ;)

10 oktober

snart ska vi åka iväg till min farmor. Det var ett tag sen vi hälsade på henne så nu är det dags. Jag har inte sagt det men min farmor är ju sjuk i cancer och det har bara blivit mycket värre. Så hon ska börja en ny behandling snart och hon kommer då att bli tröttare och tröttare. Hon orkar nu inte göra så mycket, så vi åker in till söder där hon bor och hjälper henne och är med henne.
Vi får se när jag kommer hem........

nu är det över

nu har jag sminkat av mig och tänkte se något avsnitt av one tree hill säsong ett.
DISCOT kan man säga var lyckat. Det  kom mer folk än beräknat typ över 100 pers. Så alla läsk och chips tog slut, så någon i gruppen fick åka och köpa läsk och chips. Vi trodde inte heller att någon skulle våga dansa och att de skulle ta ett tag till någon började dansa. MEn de dansade efter ett tag faktiskt. Alla verkade typ ha roligt och vi fick in 5000 kronor på det!!!!!
Vilket är skit bra :)

hemma

kom hem från tess för en liten stund sen. Nu måste jag slänga i mig lite mat sen måste jag dra ner till vibyskolan. Som tur skjutsar jennie mig dit och hem på moppen :)
see you later

DISCO

Jag tror inte jag har sagt att vi i internationella gruppen har ordnat ett disco för 4 och 5 för runan, vibyskolan, rälsen och norrvikens skola. Jag SKA också bara säga att det var ingen av oss 9:or som ville det, det var någon 8:as ide att vi skulle ordna ett disco för de små för att tjäna pengar (för att vi ska kunna åka till Spanien).
Vår lärare älskade iden och sa att vi borde göra det. Jag själv skrek nej inombords. Så imorgon måste jag vara med på det jäkla discot och hjälpa till. Så jag måste vara där från 6-11. Så det är de jag måste göra imorgon, en fredags kväll. Tack och lov för att Tess och jennie också måste gå.
Och det är inte vilka klasser som helst som ska komma på discot utan en av klassernas är min borsars klass!!!!!
Vi har också varit tvunga att sätta upp lappar överallt inklusiv vår egen skola. Alla hatar lappanra för de är överallt och jag menar det. Jag själv hatar dem också!!!!!!!!

en dag kvar till fredag

och nu var det äntligen bara en dag kvar till det är helg.
Fick precis springa ner och svara i telefonen, det var en jätte konstig kille som ringde. Han var helt mysko, jag sa hallå och han sa hej sen var han bara tyst. Sen sa jag hallå och då sa han hejsan. Sen till slut frågade han om den förnats någonting var hemma och ja sa nej. Han frågade sen efter mobil (till man pappa) och han lät så konsitg och ganska läskig faktiskt.
En annan nyhet JAG HAR FÅTT MINA SKOLFOTON!!!!
Jag var närvös för jag inte skulle bli bra på fotona. Men blev okej kan jag säga, jag har blivit värre.....
Sen har jag också fått veta mitt resultat på no provet (fick egentligen veta igår) och jag fick MVG.

Men i alla fall idag ska jag ju på träning med tess och jennie som jag sa tidigare, blir step up basic. Så jennie kommer kvart i 6 till mig. Vilket är om eller ni kan räkna själva ;)


grey's anatomy

om 3 minuter börjar äntligen grey's anatomy, så jag borde gå ner nu, ses



träning

Det blev så att jag kom iväg på träning i alla fall. Alicia och jag gick på core fast de inte varade så länge så var de skönt. Imorgon blir de också träning. Då ska jag, jennie och tess gå på step up basic. En timme är det och de blir först gången för oss alla. Ska bli roligt.
Nu har jag precis duschat inte för att man blev svettig men ändå.

onsdag igen

nu har jag precis kommit hem från skolan.  Var en ganksa lugn dag. Har bara lite läxor till imorgon och till på fredag. Har till imorgon spanska och engelska och sen till på fredag har jag matte inlämning. Så jag tänkte nu gå ner och äta lite mellis och sen börja göra lite läxa. Men jag vill också träna idag men ingen annan vill typ det :(
vet ej hur jag ska göra, orkar inte sitta hemma hela dagen

Fridas attitydmodell 2009

När jag precis hade slutat skolan för dagen och frida och jag var på väg hem så ringde någon med dolt nummer. Trodde först det var tess eller jennie men det var det inte. Det var någon från tidningen FRIDA som ringde angånde Fridas attityd modell 2009. Jag hade sätt en annons om det i frida tidningen och skickat in lite bilder på mig själv. Tänkte att det vore en rolig sak, men jag förväntade mig aldrig att komma med.
Hon i telefonen sa att jag var en av de 15 som hade valts ut och hade chansen att vinna. Samtidigt som hon pratade så frågade frida vem det var och sådana saker, så det var svårt att koncentrera mig på vad hon sa i telefonen. Jag trodde först att någon kankse skojade med mig. Men senare när jag tittade min mail hade jag fått ett brev från henne. Så inte den här torsdagen men nästa så ska jag fotograferas.
Det är från 8-12, så jag måste ta ledigt från skolan. Ditt ska jag komma osminkad och med blå jeans, höga svart klackar och ett vitt linne. Är väldigt närvös men samtidigt väldigt glad. Har aldrig gjort någon sådant tidigare.
Hoppas det kommer att gå bra. Ett litet problem är bara att jag inte har ett par höga svarta klackar.
Men det ordnar sig säkert :)

gymnasium möte

ja det har vi ikväll, tror jag borde gå, man ska få viktig information om gymnasim valet och sådana saker. Än fast jag inte är på topp så går jag nog ändå tror jag. Vill inte missa viktig information. Mötet är halv 7. Sen på onsdag är det ännu ett möte. Nervös för valet.

ännu en film

nu har jag sätt ännu en film. Hyrde på telia boxen changeling, med Angelica Jolie som huvudrollen. Hade faktiskt inte sätt den förut. Och den var jättebra, man fastnade i filmen på dirketen och den var så värklig.
Nu borde jag göra något annat har sätt på tv typ hela dagen.


magsjuk?

igår när jag kom hem mådde jag illa. Sen blev det värre och sen klockan tio så spydde jag. Inte roligt. Sen trodde jag det var över och gick och la mig. Jag mådde fortfarande inte bra men somnade ganska snabbt. Sen typ klockan 12 så vaknade jag med ett ryck och spydde typ upp allt från dagen jag hade ätit. Mamma kom in till mig och hon sa då att jag inte kunde gå till skolan som att jag kunde vara magsjuk och spy igen. Så idag blev jag hemma. Hela mitt rum luktar kräk, vill inte gå in i det. Man blir så illamående bara man känner lukten av det. Imorse kände jag mig dålig och hade ont i magen. Men sen åt jag lite frukost och det hjälpte.
Men jag har inte spytt mer idag, så det blir nog skola imorgon. Känner mig också lite mer utvildad. Var helt slut efter att jag hade spytt sen andra gången. Så nu sitter jag här i soffan och ser på "Fool´s gold". Såg den på bio förut med kompisarna men nu går den på canal comedy.



tårta

frida bjöd över oss på tårta ikväll klockan 7. Nu har jag precis kommit hem. Hon fyllde ju år igår och hon hade lite tårta över så vi kom till henne (jag, tess och jennie) och åt tårta och tittade på top modell 12 och wipeout.
Det var en rosa prinsesstårta vi åt !!!



nu börjar det

nu börjar one tree hill, måste gå nu!!!!

hejsan

ja igår skulle jag ju åka och klippa mig (med min mamma och harald) och handla vinterskor. MEN Så blev det inte!
Vi började bråka om en sak mamma, jag och Harald och det slutatde med att jag började gråta, var inte alls roligt och jag blev väldigt ledsen. Så sen var jag ledsen för det som hade sagt och hänt och jag kände inte alls för att göra något med kompisarna den kvällen som vi hade bestämmt från innan. Blev inte heller att vi åkte och handlade heller. Eller harald och mamma gjorde det i alla fall, och jag stannade hemma.
Men idag åkte vi och shoppade. JAG KLIPPTE äntligen mitt hår. Fick mycket krititk från frisörskan att jag hade slitet hår. Blev ganska nöjd faktiskt hur det blev. Köpte också några klädesplagg. Vi åkte till kista förästen.
Så nu ska jag börja prova det jag köpt och sen kanske ta ett bad (fryser jätte mycket) eller titta på tv.
Har också ätit kanelbullar, som att det är kanelbulensdag idag.
Idag är det också one tree hill och top model 12 och det ska bli roligt att se.  Så imorgon är det skola som jag inte ser fram emot.


Träning

vaknade för ett tag sen. Så idag blir det core, känns roligt men ändå lite jobbigt. Hur vi kommer dit är ej bestämt min mamma skulle hämta men sen. NEj nu ringde precis jennie och hennes pappa kör dit och hem. Verkligen snällt, så nu måste jag göra det sissta för de kommer och cirka 5 minuter.
Jag själv tror inte det blir så mycket folk på träningen, som att det är ganska tidigt på morgonen. Men vem vet?

Outfiten till träningen!!!

Grattis FRIDA!!!

IDAG fyller frida år, äntligen blir hon 15. Hon har pratat om det hela veckan och längtat dit. MEn grattis frida nu är du äntligen femton år.
Har räknat att nu är det bara två månader tills jag blir femton år, gillar inte riktigt att fylla år så sent på året. Men vad kan man göra åt saken?!!??


UNDERbar roligt bild på frida och chili från somras

Core

glömmde säga en sak. När vi var hos tess så kom tess med förslaget att vi skulle träna imorgon. Ända bra träningen som vi ville gå på var "Core" och det var 11:15 - 11:45. Så nu har vi bokat tid på den extremt tidiga tiden imorgon. Det är inte helt bestämmt om vi ska ta mopparan dit eller om någon av våra föräldrar kan köra oss dit. Vi får se. Så jag har nu ställt klockan för imorgon, vilket känns lite fel som att det är lördag imorgon.
Men det ska ändå bli skönt att träna
see you ;)

tidigt

ja som ni ser är jag redan hemma. Det blev en jätte tidig kväll hos tess. Vi hammnade framför tess tv med glass och läsk och såg på idol. Roligt, många kommentare blev det om deltagaran. Alcia dök aldrig upp tråkigt nog.
Vi gick hem tidigt för att frida hade inte skrivit klarat sin bokredovisning och behövde göra det och skicka den innan idag. Frida skulle också typ gå upp klockan 6-7 tiden imrogn för att hon behövde vara på stallet klockan 8, tror jag det var. Så frida ska gå upp den tiden på sin födelsedag.
Frida och jag skulle ju göra sällskap hem och jag ville inte gå själv hem i kylen, så jag gick när hon gick. Tess åkte också då, hon skulle till sin mamma och vi var hos hennes pappa.
så nu ska jag gå ner och titta lite på tv

today

vi tog alla en cafe mockha eller någonting sådant där på fiket sen gick vi och shoppade lite, roligt:)
Ikväll ska jag hem till tess, vi får se vad vi hittar på. Borde kanske ringa frida nu och fråga när vi ska ses och sen gå till tess. Alicia ska också komma till tess. Jennie däremot ska gå hairspary inne i stan med sina päron. SÅ hon kommer ej!!!
Så nu ska jag ringa frida, ses ;)

äntligen fredag

nu är det fredag och det är helg och det känns så skönt!!! Nu snart kommer jennie att komma och vi och tess och kanske alcia ska dra till stinsen och fika. På wayns cofe, kan inte stava det men strunt samma. nu måste jag gå
måste förbereda mig ;)
En sak till bara fick veta att på vår värld projektet fick jag VG. Är väldigt nöjd med betyget :)
sessssss

spinningen

känns nu efteråt väldigt skönt att ha motionerat. Blev ett ganska jobbigt pass, jag har inte tränat på ett tag så kanske därför som det känndes lite extra jobbigt. Vi ska nog göra om det nästa vecka också.
Kallt var det i alla fall när vi skulle åka hem. Jag frös jätte mycket jag kände inte mina fingrar.
Och sen när vi var påväg hem från sollentuna simhall, i rondellen, så såg vi att en bil körde typ över en cyklist. Men han klarade sig tror vi och blev inte skadad allvarligt. Vi åkte ett extra varv i rondellen för att titta om man var okej. Och det var han.
Så nu är jag hemma och har både ätit och duschat.
Såg också på hemvägen att desperate housewifes börjar den 6 oktober!!!
Vilket är väldigt snart :)

torsdag

nu är det ny månad, oktober. Frida fyller år om två dagar. Och det är helg om en dag, jippie :)!!!!
skolan gick bra. Inte en så jobbig dag idag faktiskt. Imorgon har vi två timmar matte, som att vi såg på en film förra veckan på engelska. Det gjorde att vi behövde dra över på matte lektionen som var efter engelskan. (Fast jag var ju borta)
Så jag undrar hur det går.......
Idag ska jag, jennie, hedvig och alicia på spinning. Det ska bli skit roligt känner verkligen för att träna, har massor av spring i benen. Jennie kommer att hämta mig klockan tjugo över 5 och sen åker vi till runstigen där vi ska träffa hedvig och alicia. Jennie och jag lärde oss förra gången att om man vill ha bra platser måste man komma i tid eller till och med lite tidigare.
Ska också göra påfyllning på mitt kort. Alla mina 10 gånger har gått ut. Så jag får inte glömma att ta med pengar ;)
Passet är 50 minuter och det blir ett pass med vuxna. Som att är man över 14 så tränar man med vuxna och det är vi ju. Eller nja, nästan;)
Ska nu gå ner och äta lite mellis blir nog yoghurt med flingor, har blivit en favorit.


RSS 2.0