Juldagarna

hejsan bloggen, ja det var ju ett tag sen jag skrev.... Anledning är för att det har varit fullt upp och att jag inte hunnit och haft lust att skriva.
På julafton var allt bra, jag fick bland annat en ny mobil vilket jag inte hade väntat mig. Det är en hero. Jag har faktiskt inte helt lärt mig hur den funkar helt, för den har så många olika funktioner. Först gillade jag inte hur den såg ut så mycket men nu gillar jag den.
På juldagen eller ja dagen efter jul, så har jag glömt bort vad vi gjorde. Jag tror jag mest var hemma och såg på desperate housewives 5 som jag fick i julklapp.
Sen i lördags skulle vi åka till mammas kompisar, var det planerat men det blev typ något fel, så dem sköt upp det. Så vi träffades på kvällen i stället. Vilket var ganska irriterande för då kunde jag ha följt med och shoppat med mina kompisar. Mamma, jag och Harald åkte ändå till stinsen, för att byta en julklapp och köpa en present till min moster som fyller år imorgon. Blev också att vi köpte en present till en bebis som skulle komma nästa dag. Kvällen var ju ganska roligt ändå, de serverade en jätte god efterrätt :)
Sen idag vaknade jag av att mamma kom inrusande i mitt rum. Jag som sov jätte djupt och ville sova ut men nej det fick jag inte. Så mamma väckte mig typ klockan kvart i elva och sa att vi kommer att få gäster om cirka en halvtimme. Så jag var tvungen att gå upp och göra mig i ordning. Det var ju pappas och mammas kompis som hade fått ett till barn som kom på besök. Gud vad bebisen var söt och liten. Sen var det en tjej i Haralds ålder också. Hon fick också lite kläder av mig, som jag hade rensat ut. De gick i alla fall för ett tag sen och jag har börjat packa. Vi åker ju till Hudiksvall om ett litet tag. Vet inte om det blir något inlägg där uppe, för vi ska inte ha med datorn :( Men jag ska försöka att lösa det.
Annars ha det bra :)
my new phone

snart julafton

imorgon är det julafton. Jag får se om jag hinner med ett inlägg då eller ej.
Idag har jag julstädad, så nu är mitt rum rent och resten av huset :) Julgranen har också blivit pyntad och jag o harald har bakat knäck. De blev jätte goda :)
Jag åkte också till stinsen med min pappa för att köpa en julklapp till min mamma. Gud vad mycket folk det var i stinsen, alla handlar tydligen i sista minuten. Känner nu att jag borde ha köpt en present till pappa, den jag köpte var lite väl billig kanske :S
Imorgon blir det att vi firar jul hemma men också på sjukhuset med farmor, för hon kunde inte komma hit.
Tänkte bara snabbt lägga upp bilden på godiset pappa fick av jobbet.
Ha en bra jul :)


hate this day

är inte glad. Jag har sovit jätte lite tack vare min pappa. Han har bestämmt att vi ska byta till viasat istället, så det skulle komma en kille idag och installera det.
Jag visste ju att han skulle komma men inte vilken tid. Så klockan halv 8 på morgonen väcker pappa mig och säger att killen från viasat kommer om en halv timme. Viasat kilen ska tydligen in i mitt rum som att det går en viktig kabel igenom mitt rum. Jag blir ju såklart skit sur på pappa. Halv 8 asså. Sen kom viasat killen en timme sent också! Han är fortfarande kvar men har inte varit tvungen att gå in i mitt rum och göra någonting!!! Jag är på ett så dåligt humör och nu säger pappa att vi ska jul städa också. Just nu har jag bara lust att sova men jag kan inte. För jag kan inte somna om, vet inte varför. Har aldrig lyckas med det.

Hudiksvall

fick också veta idag att vi ska åka till hudiksvall på söndag, jippie not. Min moster fyller år och ja mamma tyckte det var bra tillfälle att besöka hennes sida av släkten. Det ända bra med resan är att vi ska åka tåg. Egentligen vill jag inte allas åka, känns onädigt och jag skulle hellre vilja vara hemma. Jennie och jag kommer att gå om varandra, som att hon åker en dag efter nyår. Så jag kommer hem en dag innan nyår.
Sen har ju mamma och pappa sagt att de kommer 4 familjer till oss och två av dem ska kanske sova över :(
Jag är orolig att mamma kommer att köra ut mig i mitt rum och säga att våra gäster ska sova där. Men det tänker jag vägra!!!!!!!!

2 dagar kvar till jul !

hemma igen :P
det blev en tidig kväll för jennie var tvungen att gå upp klockan 6 imorgon för att jobba. Det var ändå roligt. Vi bytte julklappar och jag fick en badboll av hedvig. Vilket var lite roligt som jag hade sagt att jag inte hade badat på evigheter och att jag borde göra det snart, hiihhi. Jag hade köpt två nagellack, en lite röd och en blå. Hoppas jennie blev glad :)
När jag gick upp till hedvig, vi gjorde sällskap dit, så kom jag på att jag hade glömt min present hemma. Så hedvig och jag fick vända om och gå hem till mig. När jag kommer hem ser jag att bordet är täck av massor av saker vi tydligen fått av någon. På bordet står också en stor och en lite skål med godis. Jag kommer att bli tjock i jul. Måste ta kort på det och visa. Men min kamera är för stunden borta :(

Ikväll

ikväll drar jag till jennie. Vi har bestämmt att vi alla ska byta julklappar med varnadra. Men presenten får max kosta 50 kronor. Så det är ju lite svårt att hitta en bra sak för max 50 kronor. Jag kan ju inte avslöja vad jag har köpt, som att de kan läsa det här. Men jag lovar att berätta efteråt vad jag fick och köpte ;)
Så efter middagen drar jag hem till jennie, vi ska bland annat bada i hennes jacuzzi. Gud vad skönt det ska bli.
Sov 12 timmar inatt också vilket var väldigt skönt. Jag har också fastnat i att läsa "ljudet av ditt hjärta" Jag bara varnar er om ni börjar att läsa den boken är ni sålda. Den är så bra och man fastnar på direkten.
Hände också en pinsam situation idag, trodde vi hade en tjuv i huset! men sen visade det sig att harald hade bara skojat med mig. Ni kan bara gissa hur arg jag blev på honom!

Mitt paket :P

21 december

nu har mina vänner dragit. Det blev en skit kul kväll med roliga minnen. Frida drog vid klockan 12 hon kunde typ inte sova över. Nu är det så att harald och jag ska egentligen dra till våran farmor. Men jag är jätte trött och bara tanken på att göra sig i ordning och åka tåg och buss gör mig bara ännu tröttare. Harald är inte jätte sugen på att åka heller, han är me samuel. Så jag vet inte vad jag ska göra. Trodde att jag skulle orka men bara känner inte för det. Så jag ska nog ringa till min farmor och säga att vi inte kommer.
Nu ska jag lägga mig och se på desperate housewives och äta peppar kakor :)
Ha en bra måndag :P


Pulka

hedvig, jennie, tess och frida kom till mig och vi begav oss till järvafältet för att leta upp en brant backe och åka pulka/snowracer. De tog ett tag och gå dit och det blev två pauser för att vi var så trötta. De hade inte plogat någonting, så det var därför det var så jobbigt att gå. Sen var vi tvungen att bära pulkor och snowracers. Ingen hade åkt i backen så vi fick åka några gånger så att det blev upp plogat. Det var inte en så jätte jätte brant backe, men vi skrek ändå, hihihi. Vi försökte göra ett gupp så att det skulle bli roligare att åka men vi mislyckades. Hedvig provade sen att rulla ner för backen. Det slutade med att alla rullade ner för backen. Man blev jätte yr och kunde inte stå upp efteråt. Det var roligt men alla blev illa mående efteråt :(
Jag fick sen ett samtal av harald som undrade var vi var. Trodde först att han ville bara ha hem oss för att han var ensam hemma, men nej. Han sa att han hade bakat en kladdkaka till oss och ville att vi skulle komma hem och äta den. Alla ville ju ha kakan, så vi begav oss hem.
Harald hade dukat bordet jätte fint och vi fick också te och det var jätte gulligt gjort av honom. Vi alla var ju jätte kalla och trötta. Så vi satt där ett bra tag. Men nu har alla gått hem. Men de kommer hit igen om två timmar. Vi får se vad vi hittar på hemma hos mig :P












pepparkakor

blev att jag gjrde pepparkakor igår. Har ätit ganska många :)
igår blev det att vi spelade badmintion i en timme. Vi körde lite matchet och det var jätte roligt. Lite fusk från kriss men :P var ändå roligt, hihihhi.
Väntar nu på att jennie, hedvig och frida ska komma till mig. Vi sak dra ut i snön. Fast jag borde äta lunch innan. Men känns jobbigt att laga något, men det löser sig. Sen ikväll kommer tjejrna hit och sover över hos mig. Mamma har nu tvingat mig att städa mitt rum och jag är på god väg. Nu ska jag dra ner och ta något litet och äta.

Ser dem inte goda ut ??? :)

jullov

nu är det lov men jag ska direkt iväg igen. Ska ta med lite saker till kriss och sen gör vi oss ordning oss där. Sen drar vi till stan. berättar mer senare, för nu har jag väldigt bråttom

inga nybörjare

vi gick på step up och det var jätte roligt och vi garvade mycket. Hon som ledde passet trodde att vi 4 var nybörjare! Men det var vi ju inte. Anledningen till att hon trodde det, var för att vi var jätte dåliga. Vi kunde inte hänga med alls, och ja det nåste ha sätt roligt ut. Så hon anpassade träningen lite efter oss som att vi var sämst av alla där. Men tränaren gjorde så konstiga rörelser. Det var jätte mycket snurrar och man blev jätte förvirrad och så gjorde hon själv fel.
Imorgon är det sista dagen i skolan och jag längtar tills imorgon. Sen på kvällen blir det att vi drar till stan till typ hard rock cafe och äter dinner ;)
see you guys :P

step up basic

tidig dag idag och imorgon börjar vi klockan 10:00. Vi brukar aldrig få sovmorgon men nu får vi det. Ska bli skönt. Imorgon ska vi bara städa klassrummet, se på en julpjäs och få betyg. Nervös för att få betygen :S Så imorgon blir det en lugn och skön dag. Jag fattar fortfarande inte att vi snart ska få lov. Jag är så glad,  Klockan 6 drar jag på step up med tess, jennie och alicia. En vecka sen vi tränade.


julhandling

efter skolan drog jag hem och lämnade helt enkelt bara gympa påsen och drog sen till bussen. Mamma och jag skulle julhandla. Shoppade själv lite först för mamma kunde inte komma på dirketen och då hittade jag en söt t-shirt från gina. Köpte den såklart ;)
Sen kom mamma och nu ha jag handlat klart alla julklappar. Så det känns skönt. Sen handlade jag också en julklapp till mina kompisar. Vi sa byta julklappar, men man får bara köpa en present för högst 50 kronor. Så det var lite svårt att hitta något bra. Men sen hittade jag en bra sak, men blir no pictures on it :P
Ska dra ner och äta nu och sen blir det någon serie. Träning blir det inte ikväll, det får bli imorgon. Step up basic troligen.

Min nya tröja

hatar min mobil

min mobil gick ju sönder men jag har fortfarande inte lämnat in den. I helgen ska min mobil in på lagning har jag bestämmt. Jag måste bara komma ihåg det. Har bara glömt och den här mobilen jag har nu sugggggeeerrr!!!! den vill tex inte ladda över bilder på datorn, inte skicka sms billjetttt.
jag längtar till fredag, för då är det lov. Tre dagar kvar i skolan sen är det typ tre veckor lov :) Idag gjorde vi inte heller någonting, bara såg på film. Vi får hoppas dagen i morgon blir lika lugn, men jag tror inte det. Vi har prov imorgon :(

10 dagar kvar till julafton !!!

idag var det en så lugn dag. Vi såg på film på två lektioner och så slutade jag tjugo över 1.
Många bra saker hände idag. Jag höjde mig i bild, fick mitt VG som jag velat ha. Sen fick jag mvg på festen och på vårat trådspel. Och så snöar det ute eller gjorde men det är fortfarande snö på marken.
Som att det är sista veckan tycker man ja att man inte borde ha några läxor. Men nej vi har ändå läxor. Vi har ett prov nu på onsdag om buddhismen. Har inte övat så mycket men känner ändå att jag kan en hel del.
Imorgon blir det en kort dag igen :)

min fina present

fick en jätte fin present idag av min farmor. Det var en sen födelsedags present. Jag tycker den är jätte gullig. Måste slänga in en bild på den :P


snö

nu är snön borta igen :(
Det är ju december och det ska ju vara snö!. Nu är det en vecka och någon dag kvar tills det är jul och jag vill ha snö. Vi kommer säkert inte få snö. Det blev ju inget föra året heller typ. Är det inte någon annan som också vill ha snö??? :S


dålig dag :(

känner mig konstig.....
är aldelles trött och helt slut. Jag vet inte varför heller. Träningsvärk har jag också. Känner mig orkeslös och helt matt. But don´t know why :S
Är jätte trött fast jag sov typ nästan 12 timmar :) blir en tidig kväll ikväll. Det som är skönt är att det bara är en vecka kvar i skolan sen är det lov och jag kan sova ut. Blir nog att jag blir hemma ikväll som inte blivit bättre. Gissade på att det kan vara brist på någonting, så jag har propat i mig olika vitamin drycker och piller. Vi får se om det hjälper...  :S

Positvit med dagen: Det snöar !!!

konstig dag......

rubriken säger det mesta :S

hemma från träning

kom hem för ett bra tag sen. Det var tufft och det känns jätte skönt nu efteråt. Blir att vi går nästa vecka också. Tess och jag hade lite svårt att hänga med men det gjorde inget :)
ses

10 december

DET GICK SKIT DÅLIGT PÅ MATTE PROVET!!!! inget jag bara säger menar det :O
var helt slut efter det. Så skönt var att vi inte hade några lektioner efter det. Vi skulle på en engelsk teater. Den var konstig. Vi satt där i två timmar, höll på att somna. Sen kom vi hem väldigt SENT men vi ska få sovmorgon :)
kom hem för typ 20 minuter sen. Stod ett välidgt långt tag och snackade med hedvig och jennie. Mina händer är fortfarande jätte kalla :(
Ikväll blir det träning, step up basic med någon. En dålig nyhet är att jag börjar 5 i 8 imorgon. Det är luciafirande. Min brosa ska vara med i lucia tåget. Det är hans klass som ska hålla det de här året ;)
Vi ska också ha lucia pyssel imorgon. Så INGA LEKTIONER!!!!! Vi ska pyssla hela dagen i grupper.
Här är lite bilder från när vi förberede oss hos kriss ;)



kort dag

idag kändes det som dagen gick jätte snabbt. Vi såg på film på so, kandamn eller något sådant. Vi hann ej se hela så vi ser den på nästa lektion också :)
hade också vår egen lektion idag och jag tyckte det gick jättebra. Men jonas vill tydligen ändå inte höga oss i gympa. Skit irriterande!!!!
Har ett stort matte prov imorgon, fattar typ ingenting så jag måste plugga mycket idag.
IMORGON blir det teatern med klassen, någon engelsk ;)

Novellmiddagen avklarad

nu är jag hemma. Eller kom hem för typ en halvtimme sen, men tog en dusch. Gick bra, och jennie kom tre med sin novell :) fanny kom etta och anna två. Så det var bara noveller från våran klass som vann. Vi läste ju förut 8:ans noveller och de var så dåliga. Tyckte det var bra bordsplacering. Fick sitta brevid jennie och snett emot Hedvig.
Maten var ja hur ska man beskriva det, inte så god. Det kändes som om de inte läggde så mycket pengar på maten. Orkar inte gå in invecklat och skriva vad det var. Men de serverades på platstallrikar.
Den goda nyheten är att vi har sovmorgon imorgon till klockan 10 :) och under so lektionen ska vi se på film. Sen på gympan ska jag, tess och jennie hålla vår lektion. Sen på maten ska vi bara plugga. Så det blir en lugn dag imorgon. Nu är det bara 8 dagar till i skolan sen är det jullov!!!!!!!!

Novellmiddag

igår blev det spinning med tess, jennie och alicia på solllentuna simhall. Vi missade bussen och allt höll på att gå galetttt!!! men det löste sig. Passet var jobbigt men gick bra :)

Idag är det novellmidag vilket inte är roligt :(
Jag måste gå med en 8 !!! och alla i 8 är ju typ jätte korta. Så vi ska vara på skolan klockan kvart över 5 och vara där till kl halv 9. 4 timmer och lite mer alltså!!!!
Under den tiden ska vi äta en tre rättersmiddag och dansa och bara ha roligt.......
Det är såklart också bords placering, så jag får ej välja var jag vill sitta. Jag får inte heller välja vem jag vill gå med, de gör lärarna. Så vi ska förbereda oss hos kriss. Jag vet inte ens vad jag ska ha på mig. Men det löser jag hemma hos kriss ;)
Undrar om jag överlever kvällen.......

my day !!

började med att jag vakande runt 11 och jag kände att jag hade sovit många timmar men var ändå trött. Gick ner och tog frukost. Sen fick jag veta att vi skulle åka till min farmor om en haltimme. Så jag fick slänga i mig frukost och sen hoppa in i duschen.
Min faster var också där, var ett tag sen jag såg henne..... Min farmor mådde inte bra :(
Sen drog vi till centrum, harald behövde köpa någon dum tomte dräkt som han ska ha på lucia på fredag. Medans sprang jag in i butiker och letade smycken. Hittade jätte många billiga smycket på ur och penn som jag köpte :)
Vi kom hem för mindre än en timme sen och nu har jag börjat skriva min bokredovisning. Går bra och jag är snart klar. Sen blir det one tree hill och gossip girl på tv klockan 6. Det ska jag inte missa :P

dålig uppdatering, I know....

i fredags var vi ju på discot. Det kom inte lika många folk som förut men vi känade typ 6000 kronor :) så det var bra. Nåt som inte var bra var ju att vi var tvugna att vara där i cirka 5 timmar!!!!!! Vi fick också besök av kriss och anna som kom när det nästan var slut. Efter discot drog vi hem till tess. Det var roligt. Kom hem runt kvart över 1.
Imorgon ska jag till min farmor på sjukhuset, där väntar ett paket till mig som jag fyllde år för någon dag sen :) Måste också göra dumma skriftlig bokredovisning som jag inte har börjat på. Jag har inte ens läst hälften av boken!!!

Fredag :)

nu är det helg !!!!!!!!  så glad. Men har tyvärr har jag dåligt nyheter. Jag, jennie, hedvig och tess måste gå på ett dumt disco som vår grupp, internationella gruppen, har ordnat för 4-5. Så vi står väl typ i kassan hela kvällen. Så en fredags kväll blir förstörd. Inte roligt. Och sen ska vi vara i runans matsal, som är typ jätte liten. Det kommer att bli jätte trångt och varmt. Om några kommer ens..... Så discot är 19-22:30. Och vi måste komma en timme tidigare alltså klockan 6. Och sen måste vi också stanna typ en timme längre som att vi måste städa efter. Not funny. Kriss och annna skulle kanske komma förbi......
Nu är i alla fall spanska provet över och det är skönt men gick inte så bra :(

3 december

skolan gick bra idag och det var en rolig dag, många som sa grattis också. Frida fick något fel på nacken och fick gå hem från skolan idag, not funny :(
Har fått ett paket av min moster som kom med posten. Hon inte kunde komma idag, ska nog gå och öppna det :)


spinning

nu drar jag iväg på spinning i 60 minuter med jennie, tess och alicia ;)



spanska prov

har spanska prov tills på fredag och jag måste plugga :( tråkigt
ska också iväg och träna ikväll eller spinningen börjar klockan kvart över 6 och den är en timme :)
funderar bara på om jag ska äta middag innan jag går på träningen :S
Det löser sig säkert.
En annan sak, jag fyller år imorgon. Det känns inte som det för jag känner mig redan som 15. Men nu kan inte folk reta mig för att jag fortfarande inte är 14. Eller imorgon kan dem inte det :)
Så det blir väl att vi firar mig. Blir nog bara familjen.

lussebullar

idag var det min grupp som hade hemkunskap, så det blev att vi slutade senare. Fast kom hem typ kvart över tre tror jag att det var ??? :S
de blev degiga men de var ändå goda :) Det var faktiskt första gången jag gjorde lussebullar på det här året. Fast jag brukade inte göra lussebullar ändå. GIllar inte att laga mat och baka så mycket ;)




RSS 2.0