90210

var säsongsstart på 90210 ikväll klockan 8 :) om det inte vore för jennie skulle jag ha missat det. Jag tyckte det var lite sämre än förra säsongen men det var ju bara första avsnittet ;) Men det var ändå väldigt bra. Längtar till nästa avsnitt :)


hemma från träning

ja rubriken säger det mesta. Tufft pass men gillade inte tränaren så mycket. Hon hade inte bra låter alls och så körde vi på ett konstigt sätt, har glömt bort namnet. Jag har nu duschat och ska ner och äta sen blir det en film som ja började se igår :)
zez

sista november

imorgon börjar december och jag vill ha snö då. Skulle va trevlig att det börjar snöa på min födelsedag på torsdag :) men det kommer det säkert inte att göra :(
Lugn dag idag. På so fick vi meditera i 10 min vilket var väldigt skönt. Blev förvånad när min lärare sa att vi skulle få göra det. Vi håller på att läsa om en religion, kommer ej på namnet. Och där mediterar dem mycket, så vi fick prova det. Det är också läxa till onsdag. Meningen med det är att släppa alla tankar och inte tänka på någonting. Enklare sagt en gjort. Men jag klarade det faktiskt ett tag. Vi ska typ kunna kontrollera våra tankar och släppa iväg dem om vi vill.
Idag blir det också träning med tess och jennie. Det blir spinning, så jag ska möta jennie snart och sen drar vi till sollentuna centrum simhall.

Min läxa!

pepparkakshus

tänkte bara lägga upp en bild på pepparkakshuset harald och jag gjorde idag efter att mina kusiner hade åkt härifårn. Kanske inte världens bästa, men ja man ser vad det är :) eller ja kanske....


28 november

Nu är jag äntligen hemma. Tänkte börja beskriva hur min dag började.
De började med att mamma kom in i mitt rum och väkte mig!!! det var inte roligt hade gärna velat sov ut. Men det var kvart i 11 och vi skulle gå på öppet hus på klara norra och jensen. Så mamma ville komma iväg. Så det var bara att gå upp och äta frukost och göra sig i ordning. Träffade också tess, jennie och alicia på klara. Vi lyssnade på en redovisning och det verkade bra men skolan var väldigt liten. Efter det fick mamma och jag skynda oss för vi skulle till Jensen norra. Vi missade redovisningen :( men skolan verkade bra förutom att de bara gick halvdagar.
Blev ett avbrott i skrivandet precis i 20 minuter ;). Alicia ringde och vi diskuterade skolorna. Hon gillade jensen väldigt mycket :P
Tillbaka till sak, Så när det var klart åkte mamma och jag till stinsen. Jag köpte ett kort till mitt projekt "festen" och några tofsar och ett par örhängen :P Mer blev det inte, hittade inget.

Nu är också frida tävlingen avslutad. Får se vem som vinner, jag hoppas jag vinner. Men alla var väldigt bra och man vet ju inte hur många som skickade in och röstade. Det är bara att vänta och se.
Sen en annan sak, jag kom på att jag fyller år på torsdag :) fyller år väldigt sent jag vet...


öppet hus

nu blir också ett snabbt inlägg. ska åka till klara norra gymnasium och sen jensen gymnasium öppet hus. Sen ska mamma och jag stanna ett tag i stan och shoppa. berättar mer sen
ha en bra lördag

snabbt inlägg

blir en hemma kväll ikväll. Pappa hade hyrt några filmer, bland annat den nyaste harry potter. Den ska jag nog se. Egentligen har jag redan sätt den men roligt att se den igen. Ska äta middag nu :P
ses

the oc

har precis sätt några avsnitt av The OC och gud vad den serien är bra!!!!!.
Hade helt glömt bort hur bra den var. Har bara säsong 4, vilken är den av säsongerna som är sämt egentligen tycker jag. Men den är ändå bra :)
Måste se de andra säsongerna.
Blödde näsblod idag igen för några timmar sen och jag fattar ej varför. Vad ska de betyda när man gör det ? :S


Här är en bild från säsong 4 :P


hemma idag igen.....

igår kväll steg febern igen och jag mådde inte bra :(  Så jag skulle då säkert bli hemma imorgon som inte febern hade sjunkit. Så jag sov till 10, så det blev många timmars sömn :p kände mig mycket mer utvilad efter det.
Vaknade och tog tempern och jag hade fortfarande feber men under 38. Jag känner mig mycket bättre nu och piggare och febern är typ borta. Om den inte kommer tillbaka senare:S Kanske skulle ha orkat gått till skolan. Men det var ju svårt att veta igår kväll...
Har jätte tråkigt just nu, vet ej vad jag ska göra!!!  orkar inte göra läxor eller något annat ansträngande
Jag har ungefär bara legat i soffan och tittat på serier/tv hela dagen, de låter väl roligt ? Låter kanske skönt men inte roligt i längden :(
Så om jag inte blir sämre ikväll eller imorgon bitti blir det nog öppet hus på klara norra imorgon :) Nackdelen är att de har öppet hus ganska tidigt 11-13. Man kan då inte sova för länge ;)
Nu ska jag ta något enkelt att äta.

sjuk

vaknade och kände mig konstig. Alldeles stel i kroppen och det kändes som om det var något fel. Jag svettas och fryser samtidigt. Så jag går ner och tar tempern, den visar att jag har 38,5 grad, jag har alltså feber. Fick sen panik för jag var ju tvungen att gå till skolan. Jag skulle ha min egna lektion idag. Och nu har jag missat den och de skulle göra så jag höjde mitt betyg i idrott!!!!!. Så jag fick panik över det, och jag börjar sen blöda näsblod och det var inte bara lite. Så jag blev hemma. Inte roligt.
Min arm gör också ännu ondare än igår. Så jag har legat och sättt på tv ända tills nu, när jag bestämmde mig för att göra något annat. Pyjamasen har jag också fortfarande på mig.  Febern har avtagit, men har fotfarande feber. Men inte lika högt.
Vet ej hur jag ska göra idag. Jag vill så gärna gå på öppet hus idag. Det är min enda chans och jag kanske missar det!!!!!
Mina föräldrar tycker inte det är en bra idé och vill ej jag ska gå på öppet hus idag. Men jag vill ändå gå!!!!. Vet ej hur jag ska göra. De har bara öppet hus idag på båda skolorna, nästa gång det är öppet hus är det i januari/februari. Och det känns så sent.
Vet ej heller, hur det blir imorgon, vi får se imorgon bitti. Om jag inte har någon feber imorgon bitt blir det skola.

Danderyd

kom hem typ klockan 9. Vi tog tid på oss. Vi kom in i aloun. Först uppträde några elever och sjöng och spelade instrument och de var jätte duktiga. Sen började rektorn att prata och gå igenom vad som fanns på deras skola och så. De höll på i cirka en halvtimme. Sen fick man själv gå runt och titta på skolan. De hade också olika hörnor på skolan. En del hade natur och en annan sam osv. Så man fick gå runt och prata med lite människor från skolan (elever och lärare. Har blivit tveksam igen vad jag ska välja, sam eller natur?????
Vi pratade med en studivägledare där och hon sa att det var många som velade om det och att det var ett tufft val. Imorgon ska jag gå på solna och kanske enskilda, vi får se om det.
Har fått ont i armen :( det värket jätte mycket och jag är alldeles öm i vänstra armen. Inte roligt. Jag hoppas det går över.....

vaccineringen

idag blev en konsig dag......
Vårt schemma blev flyttat jätte mycket fram och tillbaka för att vi skulle vaccinera oss. Jag tyckte inte det gjorde så ont. Jag har än inte fått feber eller något sådant, men det kommer kanske senare :S.
Vi får se hur många som blir sjuka i klassen, jag gissar på många.
Sen imorgon ska frida och jag hålla vår egna lektion på gympan. Det kommer säkert vara många som inte ska vara med som klagar på huvudvärk eller något från sprutan. Vi får hoppas det går bra. Vi har inte planerat så mycket.
Nu ska jag och mamma dra iväg till danderyd och vi kommer nog hem klockan 8 eller senare. Sen efter en timme är det greys :)
ha det bra ;)

Öppet hus

den här veckan är det öppet hus på många skolor. Så jag har några stycken jag vill besöka. Egentligen vet jag inte vilken skola jag vill gå på. Men mamma och pappa tycker typ det är bra om jag besöker många skolor för att hitta den skola jag vill gå på. Så imorgon ska mamma och jag dra till danderyd gymnasium. Verkade som en ganska bra skola, men vi får se. Den ska ju vara lite snobbig :S
Sen på torsdag åker nog jag till Solna gymnasium och tittar. Sen blir det klara på lördag. Och så är det några till men kommer ej ihåg namn. Jo jensen ska jag också titta på. När den nu är.
Det är för många tider och datum att hålla reda på.

Sen imorgon ska hela skolan vaccinera oss. JAG HATAR SPRUTOR!!! jag vet inte varför, känns som om man borde ha kommit över det, men nej. Har hört att många blir sjuka efteråt, det vill inte jag bli. Känner inte för att ligga hemma i feber.
Så klockan 12:15 ska vår klass ner och vaccinera oss, vi ska göra det sist på skolan som att vi är äldst.
nu kom jag precis på att, 1 det är dh och två jag har ett duschat. Måste dra ses :)

glömmer

jag glömmer mer och mer skriva i bloggen men jag ska bättra mig. Idag var det skola och jag slutade klockan tjugo över ett !!!! så skönt :P
Jennie tog också bort sin tandställning idag. Hon blev jätte bra. tänkte lägga ut några bilder men min telefon helt konstig så kan inte föra över dem till datorn.
här är skärpet jag köpte igår. Inte världens bäst bild ;)


måndag

skippade helt elevens val vilket var skönt. Fick veta att om mina hörntänder inte åker ner kommer jag att få tandställning. Men jag måste vänta ett år och se om de åker ner. Mamma och gick också in i sollentuna centrum och shoppade. Köpte en höst jacka, en tröja och ett bälte. Lägge ut bilder senare ;)

fridas attitydmodell 2009

nu är det bara någon dag kvar innan man ska ha skickat in och rösta på vem som man tycker ska vinna Fridas attitydmodel. Det är på den här tidsag, de senast ska vara inskickade. Eller de ska vara inne på torsdag men man måste ha skickat dem på tisdag så att de ska komma fram.
Vill jätte gärna vinna och det vore så roligt.
Så jag hoppas ni har skickat in eller ska skicka in och röstat på mig. Sofia Salén nummer 8.

Denna tidning finns jag med i :P


tandläkaren

imorgon ska jag till tandläkaren. Känns sådär.
Måste gå tidigare från skolan, måste ta bussen som går klockan tio i 2. Det känns skönt missar elevens val men vi målar ändå bara flaggor. Har jag sagt att vi ska typ ordna ett disco till. Vilket inte är så roligt. Så vi måste jobba där på en fredag, så en hel fredag går bort. Det är den 4 december i runnans matsal, som är typ jätte liten.
Jennie ska också ta bort sin tandställning på tisdag. Det blir roligt. Hon har haft den ett tag nu. Ska blir roligt att se hur hon ser ut efteråt :) Tänkte lägga upp en före och efter bild.

lagat mat

jag brukar aldirg laga mat hemme. men nu var jag tvungen. Jag har jag lagat tre rätters middag. Var jobbigt och nu är jag väldigt trött. Ska nu gå och duscha och sen se slutet av top model. Men jag vet ju redan vem som vinner ;)

22 november

Vi såg ju på bio igår och den var bra. Jag försökte lämna in min mobil som är trasig. Jag kan inte sätta på den. Skärmen är typ trasig. Så jag hittade på att den hade krånglat och jag inte hade gjort något fel bla bla bla.... Jennie och tessföljde också med in till 3. Men han sa att det var fel i systemet och att han ej kom in. Fast jag tror kankse inte det var sant. Jag tror han förstod att jag ljög. Så nu måste jag åka till sollentuna centrum igen. Nu när det blir.... Tess fick också reda på igår att hon hade bara 64 kronor kvar på kortet, så det var inte så roligt.
Vi såg också att Kista centrum ska öppna den 25 november. Då menar jag att de har ju bygt ut och det är premiär på onsdag. Fast vi åker nog dit på lördag ;)
Jag fick också panik igår innan vu skulle åka. För jag hittade ingen bussremsa och min mobil var konstigt så jag kunde inte skicka sms biljet. Jag fick ringa runt och som tur var hade hedvig en bussremsa jag kunde åka på.
Idag blir det att besöka farmor som vanligt och göra maträtterna till festen projektet. Sen på kvällen är det som vanligt top model 12, one tree hill och gossip girl och det tänker jag inte missa. Full dag idag. Hoppas er dag blir bra  :P

bio ikväll !!!!

kom hem från sollentuna runt halv fem tror jag. Det var jätte fint där nu. Jätte modernt och snyggt och jag gillade det. Blev att vi åt lunch där och jag åt wook. Vi träffade också på kriss som var där med sina föräldra. Hon gick med oss sen och vi fortsatte shoppa.
Ikväll blir det bio i kista galleria!!! vi ska se new moon som hade premiär igår. Länktar efter att se den och jag hoppas den är så bra som den verkar. Man vill ju inte bli besviken ;)
Men vi äter middag hemma, borde kanske äta snart. Vi ska ta bussen som går om en timme. Vi har tyvärr inte platser bredvid varandra. Lång historia varför. Men vi sitter två och tre.
Nu ska jag gå ner och fråga när vi ska äta
ses


ingen dator, överlevde ej

igår hade ett jätte stort bråk med mina föräldrar. Kastade min mobil av ilska i golvet. så den är sönder och nu måste jag lämna in den på lagning. Pappa tog också min dator, så fick precis tillbaka den. Drog till jennie efter bråket. Frida och tess kom också dit. Vi bloggade lite, jag ändrade min design på bloggen, skulle ha gjort tidigare men har inte blivit av.
Sen kom någon på ideén att vi skulle sminka varandra. Så, jag, tess och jennie blev sminkade. Frida struntade i det. Jag blev allstå sminkad av tess och jennie. De sminkade halva mitt ansikte. Så man var ju lite nervös att de ens skulle bli bra. Men det blev det.
Sen började frida knäppa kort på oss. Och det blev så roliga bilder och det var så roligt. Vi tog jätte många bilder. Mer kommer sen... :)
Nu ska jag dra till Sollentuna centrum och shoppa med jennie, tess och alicia.






Bilderna är tagna från jennies blogg. Jenniesvenssons.blogg.se

gästinlägg :D:D

hej, det är nu jennie som skriver ett litet roligt inlägg här i fias blogg! har ordnat designen på fridas blogg och nu på fias, den är inte helt klar men det får vara så här så länge hihi :)
/www.jenniesvenssons.blogg.se

hemma från mässan

kom hem klockan halv två från mässan. Vilket var ganska tidigt men vi åkte ju från norrviken klockan tjugo över 8. Sen hade det blivit något fel mellan stockholm central och södra station, så vi var tvugna att åka en omväg.
När vi kom dit var det fullt med folk redan. Vi plockade på oss väldigt många papper från olika skolor. Det var så tugnt att bära på slutet ska jag säga. Vi tog också några onödiga papper. Det var faktiskt roligt att vara där. Och jag har mer koll på vad som jag ska välja och vilken skola. Men alla skolor har ju typ öppet hus nästa vecka, så jag måste bestämma mig för vilken skola jag vill gå på öppet hus på. Men jag är väldigt säker på att jag ska gå Naturlinjen och inrikting natur. Om det inte blir det blir det samlinjen och inriktning typ ekonomi. Jag tycker det är ett svårt val och man vill ju inte välja fel. Sen om man hittar en bra skola är det ju inte säkert man kommer in där för man får ju inte ha för låga betyg.
Har inte gått igenom alla saker från mässan men ska nog göra det.

en liten bild från mässan

hemma från mässan

kom hem klockan halv två från mässan. Vilket var ganska tidigt men vi åkte ju från norrviken klockan tjugo över 8. Sen hade det blivit något fel mellan stockholm central och södra station, så vi var tvugna att åka en omväg.
När vi kom dit var det fullt med folk redan. Vi plockade på oss väldigt många papper från olika skolor. Det var så tugnt att bära på slutet ska jag säga. Vi tog också några onödiga papper. Det var faktiskt roligt att vara där. Och jag har mer koll på vad som jag ska välja och vilken skola. Men alla skolor har ju typ öppet hus nästa vecka, så jag måste bestämma mig för vilken skola jag vill gå på öppet hus på. Men jag är väldigt säker på att jag ska gå Naturlinjen och inrikting natur. Om det inte blir det blir det samlinjen och inriktning typ ekonomi. Jag tycker det är ett svårt val och man vill ju inte välja fel. Sen om man hittar en bra skola är det ju inte säkert man kommer in där för man får ju inte ha för låga betyg.
Har inte gått igenom alla saker från mässan men ska nog göra det.

en liten bild från mässan

gymnasiemässan

imorgon ska vi på gymnasiemässan i älvsjö. Vi får ingen sovmorgon :( den dagen utan ska vara på norrviken klockan 10 över 8. Så imorgon ska man typa gå till dem skolerna man är intresserade av och få information. Vi får se. Måste tänka ut vad jag ska ha för matsäck med mig imorgon. Vi fick tydligen inte köpa lunch där vilket är dåligt. Men tar nog med mig lite pengar ändå. :P

hejsan bloggen

nu har jag skrivit lite mer på min novell. Går inte bra ska jag säga. Måste fortsätta, har jätte mycket läxor. Ikväll blir det träning med jennie. Ska bli skön, en timmes spining man får se om man orkar
måste dra

i skolan

nu sitter jag här i skolan. Vi har precis ätit lunch och den var inte så god. NU ska vi hjälpa frida att skaffa en blogg. Vi får se vad hon ska heta, det är problemet.
ses

18 november

nu är jag hemma. Är blöt. Vi fick gå i regn och det var inte roligt för vi hittade först inte dit. Mamma hade skrivit upp oss på en lista där man skulle få testa sina kostvanor, muskelmassa och sånt. Så vi åkte in till stan för at göra det testet. Och nu är vi hemma. Vi har med oss en antal produkter hem som vi ska hålla på med i två veckor sen ska vi dit igen. Jag åt alldeles för lite protein, så jag ska dricka en dryck så att jag ska få i mig mer protein. De var också någon vitamin....
Ja och en annan sak om en månad har vi jullov !!!!!
Så skönt länktar dit. Har plötsligt fått jätte många läxor, vilket inte är roligt :( 
Imorgon ska jag träna eller jag vill det, ska försöka få med mig någon ;)
Nu ska jag skriva lite på min novell
ses

HALVA VECKAN KLAR!!!

Blir ett snabbt inlägg. Nu blir det att slänga i sig lite mellis sen dra ner till bussen. Ska till mammas jobb sen åker vi till stan.
SES


I´m home

Nu är jag hemma från alicia. Vi blev klara med uppgiften och nu är allt klart. Var jätte roligt att titta på alla klipp vi hade tagit. Men vi fick ta bort jättemånga som att videon bara fick vara 3 minuter lång. Länken nedanför är vår video på ;)

http://www.youtube.com/watch?v=vBFPp3n9Mhk Länken funkade inte, något fel :S

hemma hos Alicia

nu sitter jag hemma hos alicia och håller på med klimat projektet som ska vara klart idag klockan 12. Jennie är också här. Frida var också här men gick för att hon var tvungen gå till bussen, hon skulle in till stan.
Vi håller på att klippa en film som vi har spelat in, går inte så bra. Den måste sedan läggas upp på youtube. Står på vårat papper typ att man ska göra det. NU ska vi fortsätta arbeta.
Idag ska också mamma och pappa bort så jag måste sitta barnvakt åt Harald ;)
Nu ska jag arbeta.....
ses



16 november

kom hem för en kvart sedan. Sitter nu och äter mellis och det blev mackor. Det blev en lugn dag.
Först var det:
slöjd, sen svenska-satt då och lyssnade på massor av redovisningar. Sen So- då skulle man bara läsa i boken och arbeta själv. Och till sisst var det elevens val. Då håller på att måla alla världens flaggor. Det är ett projekt vi håller på med, jag och tre till. Ni kan få se bild senare. Det kommer att ta ett tag....

Dagens outfit, tunikan jag köpte igår ;)

söndag kväll

vi kom hem runt halv 7 tiden. Vi kommer typ att besöka henne nästan varje söndag hädanefter.
Vi tog en sväng in på Stinsen, mamam behövde handla mat. Sen ville harald äta middag på wook resturangen, så det blev att vi åt middag där. Passade på att köpa lite saker till min efterrätt som jag ska göra till "festen" projektet. Som att vi kom hem havl 7 missade jag lite one tree hill. Ibland tycker jag pogramet är så dåligt för ibland känns det inte verkliget. Men på något sätt är det ändå bra. And I like it !!!

Jimmy Choo for HM

I know, I know...
skulle ha skrivit igår men hann inte. Vi såg ju på 2012 och den var jätte bra och jag är fett rädd att jorden ska gå under. Den var jättebra, så ni som inte har sätt den se den. Var sen sen hem, men ingen märkte något för de sov. Var sen trött när jag kom hem och orkade inte skriva för jag gick och la mig.
Sen på lördagen var det att jag vaknade sms lite och sen iväg. Slänga i sig frukost, sminka sig snabbt och sen iväg till bussen. Vi drog iväg till Kista och shoppade. Alicia och Hedvig kom senare för de hann inte med bussen så vi tre åkte i förväg.
Jimmy Choo släppte också sin kollektion för HM. Och i hela Kista centrum såg man Jimmy Choo påsar från HM och vi ville ju också ha en. Så vi gick in dit och jag köpte två tröjor. Så vi alla köpte saker och fick varsin snygg Jimmy Choo påse :) Bilder på kläderna kommer senare

Vi åt lunch där och jag åt sushi. Och jag har aldrig smakat det så.... Det var inte gott !!!! Alicia lurade mig och fick mig att smaka en jätte stark sak och det brände som atans. Inte roligt. Lite roligt när man tittar tillbaka på det, :P
Vi kom hem typ klockan halv 7. Skulle egentligen gått till Hedvig den kvällen. Men jag kände att jag var allt för trött och huvudvärk. Så jag satte på mig mina mjukisbyxor och såg på dh.

Och nu är det ju söndag och jag ska till min farmor idag. Som ligger på sjukhuset. Vi ska vara där klockan halv 2. Så man hinner ju inte göra något idag.




nu har de gått

efter skolan drog tess, jennie, hedvig och jag hem till mig. Så nu har de precis gått. Vi ska dra på premieren på 2012 och den är 2 timmar och 38 minuter och man får hoppas den är bra. 
Idag är det också fredag den 13!!!!! Otursdagen, så vi får hoppas inget konstig händer men jag får alltid otur på den dagen. När vi tänkte boka var det typ fullt överallt !!! Så vi ville gå på sergel biograf men blev Skandia :P men det blir också bra. Så den börjar där 9. Så vi ska jag ska möta jennie om, oj 2 timmar. De blir jag och 4 more.
Så nu ska jag hoppa in i duschen. Hoppas ni inte får otur idag :P


behöver kläder!!!!!

Fick en utskällning av min pappa för ett tag sen för att jag hade shoppat så mycket. Jag får månadspeng, 1300 kr, och jag köper allt själv och jag menar allt. Enligt min pappa om jag ska ha kvar min summa på månadspengen så ska jag spara en del.  Så nu har jag inte shoppat på jätttttte länge känns det som. Och nu behöver jag väldigt många saker. Så vi ska dra och shoppa på lördag har vi bestämt. Men jag fyller ju också år snart och då får jag ju sökert pressentkort. Har en lång lista över allt jag vill ha :P


Festen

Vi har till uppgift att annordna en fest på hemkunskapen.
Jaha, ni undrar säkert kan en lärare kräva en att göra det ??

Ja är svaret. Men det ska inte vara vilken fest som helst utan, en låsasfest. Jag ska hitta på att jag ska göra en fest och skriva vad jag ska skriva i mina inbjudnings kort och så. Så lite udda uppgift.
Och om man vill ha bättre betyg måste man laga alla maträtter man ska bjuda på. För jag får inte köpa några färdigrätter eller godis och chips. Och jag sattsar ju på mvg, så jag måste laga alla måltider. Och jag hatar att laga mat!!!!!!!
Så vi får se hur det går. Har börjar komma på lite ideér till min låsas fest. Undrar hur man som lärare kan komma på en sådan uppgift.....

GymnasieGuiden

nu har jag gått in på gymnasium guiden och beställt hem lite kataloger från olika skolor. Jag vet att jag vill gå natur eller sam men det lutar på natur. Inrikting osäker. Vilken skola jag ska gå på vet jag inte, som jag har jätte nära till Rudbeck är det ett alternativ. Jennie säger också att Enskilde är bra så det har jag också beställt ifrån. Att välja skola tycker jag verkar svårast.
Jag vill ju inte ha typ 1 och en halv timme till skolan varje dag. Så det är ju skönt om det inte är så långt bort.
Jag avundar dem som redan vet vad de vill bli. Om man vill bli läkare så finns det ju en linje för det och jag vill också veta vad jag vill bli, men det vet jag inte......
Så jag har typ beställ från 10 skolor. Så det är bara att vänta på att man får nått papper eller någon katalog hem i brevlådan.
Det är ju också gymnasiummässa snart, så det borde jag ju kolla vilka skolar jag vill titta på där.


Hejsan blogg !!

nu är onsdagen över. Idag var det en ja... annorlunda  dag. Vi i 9:an var med i en klimattävling. Jag, jennie, alicia och Frida var i en grupp. Vi fick skickade frågor till mobilen som vi skulle svara på och 3 andra långa frågor. En var att filma/ta bild på hur man typ skulle vara mer miljövänlig eller något sådant. Vi filmade och vi var tvugna att prata på engelska och vi hade bara 3 timmar på oss. Det var svårt, stressigt och pinsamt. Vi har nu chansen att vinna typ 15 000 kronor :)
Men det är typ jätte många som är med i tävlingen, det är en nordisk tävling så vi får se om vi vinner. Imorgon ska vi kanske dra till Alicia och klippa ihop allting. Har inga bilder nu, men lägger ut senare :P

Tidningen ute

nu har den kommit. Eller på sätt och vis. De som prenumererar på tidningen har fått den. Så den borde komma till butike vilken dag som helst. Men jag prenumererar ju inte på FRIDA så jag har inte fått tidningen. Vilket är väldigt jobbigt. Men Jennie eller någon skulle typ ta med tidningen till skolan. Min intervjuv suger för jar var jätte nervös, de som står där stämmer inte. Så haka inte upp er på det.
Nu såg jag precis glassbilen, men jag är inte sugen. Min grupp hade hemkunskap, blev italiensk kycklingpasta.
Tillbaka till ämnet. Så det är bara att rösta på mig är ni snälla. Vill jätte gärna vinna :)
Denna bild kommer typ att komma i tidningen eller på web sidan. Vi får se.



Race to witch mountain

Kom precis på vilken film jag ska se. Ni ser rubriken. Jag har sätt den förut och den är faktiskt väldigt bra. Så se den om ni inte har sätt den. Och jag ska ju också skriva en novell om sci fiction, så det passar väl bra att se en sådan film för att få insperation. Nu ska jag springa ner, ses


klar

nu är jag klar med min dumma opponentanalys. Så skönt. Fick springa upp till Hedvig för att låna en bok.
Har bara engelska läxa till i veckan. Men jag känner mig inte bra. Har huvudvärk, funderade på att träna idag men var för trött. Vet ej triktigt vad jag ska göra. Ska väl kanske gå ner och titta på en film :P
tror det blir så, ja.....
Hoppas ni mår bättre än jag.
ses

Puls och träning

kom hem från min farmor ungefär klockan halv 4. Sen skulle mamma och shoppa, pappa och träna och harald vara med en kompis. Så jag bestämde mig för att följa med pappa och träna på "puls och träning". Det var jätte bra där, allt var jätte modernt och snyggt och det var inte allas så många folk. Jag gillade det jättemycket så jag tror det blir mer träning där. På puls och träning är ett gym och jag sprang på löpband och lite stryketräning. Känns jätte skönt nu efter :P
Om 15 minuter börjar One tree hill, så ska springa in och duscha och sen är det tv som gäller.
ses

Här var vi :)

8 november

idag ska jag och min familj besöka min farmor, som är sjuk. Vi ska vara hos henne klockan 1 så vi ska typ åka halv 1. De andra skulle in och shoppa idag i stan med de kunde inte jag följa med på.......

allt för hälsan

idag var jag ju på en mässa i älvsjö med min mamma. Jag torde det skulle vara lite tråkigt och lite folk. Tvärtom var det det var jättemycket folk, vi fick köa för att köpa inträde. Det var roligt och vi såg några kändisar inom hälsa, bland annat Anna skipper och Paul.
Det var jätte många grattis saker, vi en bok grattis, 3 träningar på friskis och svettis och mer. Jag provade också på att få någon massages och det visade sig att mina bäckenben sitter på olika ställen, läskigt va!!!!!
Så jag kan typ få alllllvarligt ont i dem om jag inte går på massages någon gång i veckan under en period.
Jag skrev också upp mig på lite tävlingar så man får bara hoppas att man vinner, inte för jag tror det då.
Det blev en enkel luch, en macka och jucie men vi smakade på så mycket olika saker och köpte många saker så man var inte så hungrig.
Jag köpte också en farsdags present, en massages och lite speciell vegetarisk mat :)
Om 2 veckor typ ska jag ju dit igen, då är det gymnasiummässa !!!
Nu ska jag äta
ses

Lite saker från mässan

lördags morgon

vaknade klockan 11 och ska nu dra iväg efter att mamma var tvungen att äta lunch. Ska nu på en mässa som mamma har övertallat mig med på, vi får se om roligt eller ej. Berättar mer sen
ses

jaha

jag är nog lite efter, jag har inte sätt att dh har kommit ut säsong 5. Så imorgon ska jag springa och köpa den. Om inte så ska jag köpa den så snart som möjligt :)




äntligen så var jag igång

nu har jag äntligen tränat, det var flera veckor sedan. Jag jennie och tess åkte till Sollentuna simhall. Men innan vi kom ditt hände det en sak. Tess missade bussen!!! som vanligt, så jennie och jag blev inte så glada. Så vad ska man göra om träningen börjar om en halvtimme och nästa buss går om 35 minuter ?
Jo vi får vänta på nästa buss såklart. Och vi kom 15 minuter för sent till passet så vi bestämde oss för att strunta i passet och istället ta gymet med andra cyklar typ.
Så vi tränade i 50 minuter och sen kom min mamma och hämtade oss. Vi orkade inte ta busse hem ;)
Nu ska jag äta lite och sen drar jag till tess :)
ses

nu var jag igång igen!!!

min dag :P

min dag började med att jag, mamma och harald åkte till vårdcentralen i edsberg. Vi skulle då vaccinera oss men när vi kom dit var vaccinet slut!!!! Så onödigt, missade lite lektion fast det var inget viktigt. Dagen var seeeegggggg........
Sissta lektionen hade vi en disskusion om våra halvklass grupper.
Grupp 2 tycker att alla dåliga är med i den gruppen och de tycker att det blir jättestökigt på lektionerna och att de inte lär sig lika mycket som grupp1. De påstår att alla i grupp 1 är smarta och duktiga och har typ mvg. De vill byta grupper. Lärarna hade sagt att de delade in efter kunskap. Jag själv är i grupp 1 och jag förstår grupp 2 att behöva tycka att man är dåligt. Men det är bara något de har fått på bakfoten och det är inte sant. Lärarna sa att de delade in hur snabbt man lärde sig och de tittade inte allas på betygen. Så vi får se om de ska göra om grupperna......

svininfluensa sprutan

jag vill egentligen inte ta svininfluensa sprutan. JAG vet inte varför men det känns inte säkert, men det tycker inte min mamma. Hon vill att vi alla ska ta det som att pappa och harald är en utsatt grupp som att de har astma. Så hela min familj åkte till vårdcentralen och skulle vacinera oss men det var tydlgen 1 timmes vänte kö så vi åkte hem igen. Så onödigt och mamma vill nu att vi ska åka imorgon bitti igen.
Det är typ jätte många som vill ta sprutan.


DE snöar

ja nu har det här årets andra snö fallit här i Sollentuna :P
men det är såklart jätte lite som nog kommer att vara borta imorgon. Jag har aldrig gillat hösten, det är mörkt, dystert och alla färger försvinner. Håller ni med ???
Gillar vintern mycket bätter :) och jag fyller ju också år då och det är julafton.
NU måste jag skriva på mitt SO projekt, neeeejjjjj inte roligt. De ska vara inne på fredag och jag har inte alls hunnit långt. Så nu ska jag gå ner och äta lite mellis och sen kör jag igång. Hoppas ni har det bättre än mig
ses

the ugly betty

jag vet inte varför men jag har börjat titta på ugly betty.
Nu måste jag rusa det börjar nu!!! :)
Föresten ser America Ferrera snyggast ut på den högra eller vänstra bilden ?? ;)

3 november

nu har jag kommit hem för cirka 20 minuter. Hade en skrivning idag i skolan alltså ett prov, efteråt är jag så glad att det är över. Jag satt i en timme och 20 minter och vissa i min klass skrev bara i 40 minuter. JAg fattar inte hur man lyckas skriva på så snabbt tid för provet var långt och man skulle skriva mycket. Det gick i alla fall bra för mig gissar på vg-mvg.
Sen fick jag tillbaka min sv bokredovisning fick VG, är ganska nöjd, jag hade inte jobbat så mycket på den. Och hon tyckte att jag borde ha läst igenom den. 
Funderar på att träna har inte gjort det typ på år. Men ingen vill träna, så jag tror inte det blir någon träning. Blir kanske imorgn ;)
nu ska jag dra ner och äta lite mellis
ses

läxor

har ett prov imorgon som jag måste plugga på. Så det är de jag ska börja med nu. Det är ganska mycket i skolan nu så måste plugga plugga....
En annan sak JENNIE KOMMER HEM IMORGON :)  det känns som om det var år sen jag träffade henne sisst men imorgon kommer hon hem. Ska bli skit roligt att se henne
ses

dumt gjort

jag vet inte vilka serier ni tittar på, men jag tittar bland annat på one tree hill, gossip girl och top model 12. Och det är ju så att top model och gossip girl går samtidigt, så irriterande. Så jag får växla mellan dem. Förra gången så såg jag sissta minuterna på gossip girl och då missade jag vem som åkte ut i top model. Och jag var då så desperat om vem som åkte ut och så jag googlade de. Jag kom då in på en sida där det stod de men plus och stod det vem som vann hela tävlingen !!!! Inte roligt så nu vet jag vem som vinner
och jag gillar henne inte eller jag trodde aldrig hon skulle vinna. Mina favoriter vann inte :(
Ja så gör inte som jag, ångrar att jag gjorde det.....
nu ska jag se på one tree hill som börjar typ nu
ses


RSS 2.0