Framme :)

Nu är jag framme här på Öland eller vi kom för några timmar sedan. Jag har träffat min kanin Stampe som är jätte söt, han är väldigt lugn men han nafsar lite bara. Jag ska knäppa en bild så ni kan se honom sedan :)
Just nu väntar vi typ på en familj som ska komma. De är typ pappas barndoms vän men de känns snarare som släkt.


Saknar redan er och andra människor där hemma ♥



Du gjorde min dag

Nu sitter jag på bussen på väg till öland. Vi ska typ vara framme kl 6, så jag har många timmar kvar. Och de värsta är att jag har skit mycket energi. Jag känner för att springa nu. Jag sprang förresten också imorse, 5 km :) Man blir så pigg och glad av att springa. Jag har fått en vana nu att springa 5 km varanan dag. Vi får se hur de blir nu i helgen, kommer att ha fullt upp :S Ska Blogga från öland är min plan, vi får se om jag kan följa den ;)

Orkar inte

Packningen är i full gång här hemma. Jag är en sådan person som alltid vill ha med mig mycket kläder än om jag bara är bort en kort tid. Börjar bli trött av all stress. Vill bara gå och lägga mig i soffan och titta på tv. Jag ska försöka att bli klar snart så att jag kan göra det :)

I LOVE the SUN

Hej hej :D
Dagen har spenderas med massor av underbara personer. Jag har haft skit roligt och känns tråkigt att åka imorgon. Allt är så underbart och nu är ju vädret så toppen. De ska typ vara så här bra väder hela veckan och nästa vecka.
Vi har badat och solat idag. De andra åkte sedan med Hedvig och köpte balsam och så. Jag däremtot var tvungen att gå hem och äta middag :P
Vi tog i alla fall jätte många roliga bilder och Jennie glömde få dem. Så här kommer många bilder från dagen :D
Hoppas de räcker Jennie :)
Skulle ha publicerats för några timmar sedan ;)


Ölandia

Tänkte bara också säga att jag drar ju till Öland på torsdag. Mamma och jag åker buss ner och jag tror bussen går klockan 12 från city terminalen. Så jag måste gå upp tidigt!
Vi ska ha midsommarfest som vanligt men den här gången på Öland. Vi får se hur länge jag blir kvar där, stannar minst till på måndag.
Jag har ju också fått en sommar kanin som väntar på mig nere på Öland. Han fick heta Stampe (Jennie kom på namnet). Harald ville jätte gärna ha en, men pappa ville inte bara ha en kanin för han tyckte synd om den då. Så vi hyrde två och den andra blev min. Harald valde två hanar som var syskon. Harald har ringt mycket och berättat hur mycket min kanin skiter och att han tvingas plocka upp de. HAHAHAHAHAHAHAHA

I can do it better

Blev att jag sprang idag också, glömde att säga det. Jag sprang till Bögsgård så de är väl typ 5 km. Försökte att intervallträna lite idag men de gick inte så bra. Blev trött direkt, var nog också på grund av värmen.
Senare stack mamma och jag iväg till Kista för shoppa och lämna tillbaka en tröja jag köpte med henne för 1 vecka sen :S Hittade ingenting men de var kanske bra de för har slösat jättemycket pengar på shopping :P

Sola sola

Idag har dagen spenderas på Edsviken. Vi har badat eller tess och kriss badade medans jennie och jag bara solade. De var skönt men sedan blev de ganska monligt så vi åkte hem. Jennies moppe trasslade också och de var jätte läskigt. Plötsligt så slutade den bara funka när vi körde. Inte roligt. Jennie gjorde också en rolig frisyr på mig. Flätor som hon rullade in :)




Godmooorgon

Blev inte så mycket sömn inatt, så känner mig väldigt trött. Jag hade tänkt att gå ut och springa nu på morgonen men som att solen skinner, så blir de nog jätte jobbigt. Jag väntar nog till ikväll istället.
För ska dra iväg snart till Edsviken och ska försöka få lite bränna :)
Ska höra med Jennie nu när hon ska hämta upp mig :P


Blev inte som jag hade tänkt mig

Det blev ingen step idag. När vi kom dit sa dem att de hade ändrat för tränaren var typ upptagen med något annat eller så. De hade istället bytt ut stepen mot arobic. Mamma brukar typ köra arobic så de blev de istället. De var styrka och kordination. Man dansade och sen gjorde man lite styrka övningar. De var ganska bra faktiskt men jag hade ibland svårt att hänga med. Men jag kände att jag tränade muskler som jag ej brukar träna, så de var bra :)

Tänkte också lägga in en bild på var pannkakstårta vi gjorde idag :P

Tagen från Jennies blogg

I want to do it

Imorgon hoppas jag de blir bra väder för då ska vi åka och bada. Jag erkänner att jag faktiskt inte har badat i havet än i år. De har inte blivit tillräckligt bra väder för de, och när de har varit har vi badat i Jennies pool eller bara solat. Men imorgon blir det, om de är fint väder, något badställe :)


Våran tårta

Idag har jag varit med Tess, Jennie och Kriss. Tess och Jennie kom lite tidigare som att Kriss vaknade så sent. Vi åkte alla ner till skolan för att besöka Hedvig som sommarjobbar där denna vecka. Jag lämnade också min nyckel till skrivbordet och något annat papper som pappa bad mig att lämna. Sen bad jag också om att få nya betyg eftersom att de hade glömt att ge mig mitt matte betyg :S Frågan är bara hur man kan ha glömt att göra det. Fanny i min förra klass hade inte heller fått något matte betyg. Men när jag hämtade posten så såg jag att Linnea min förra matte lärare hade skickat mig betygen. Jag fick MVG i matte, så de betyder att jag nu har 295 eller 300 poäng :D
Jag är nästan helt säkert på att jag kommer in på min linje.
Tillbaka till vad jag gjorde idag. Tessans moppe gick typ också sönder, den började läcka bensin. Så jag fick hjälpa henne köra hem den senare på dagen. Efter ett besöket på skolan så åkte vi till ICA för att köpa visp grädde. För när vi kom hem till mig så gjorde vi pannkakstårta :) Vi tre dubblade receptet och de blev jätte många pannkakor och jätte gott. Jennie knäppte lite bilder så ska sno bilderna från hennes blogg senare när hon har lagt upp dem.
Om en timme ska jag på step med mamma på friskis och svettis. Mamma hade tydligen en gratis bilget där så den ska jag få använda ikväll. Förut när jag har kört step har de inte gått så bra så vi hoppas de går bättre ikväll ;)

Så här var de meningen att den skulle se ut, men rickigt så fin blev den inte, hahahahah :)


Not good....

Hej hej! Här kommer ett litet blogg inlägg från hudiksvall, på mobilen. Vår resa blev inte enligt planerna. Min morfar var tvungen att åka in på akuten igår. Orkar ej gå in på de men han är nu fortfarande på sjukhuset och får nog stanna där ett par dar till. Kan vara så att cancern spridits...... Jag HATAR CANCER!!!

1806

Har inte bloggat på ett tag och de har varit för att jag inte har kännt för de. De har hänt mycket under denna tid, både hemska, roliga och sorliga saker. Orkar inte berätta allt som har hänt under denna vecka som vi har haft sommarlov. Jag har i alla fall gjort mycket och aldrig fått tid för datorn.
Just nu sitter jag i bilen på väg till Hudiksvall. Min mamma kommer från Hudiksvall och många släktingar bor där uppe. Så vi ska åka och hälsa på dem över denna helg. Egentligen skulle jag ju ha varit hemma och åkt in till stan med jennie för att se bröllopet men mamma hade andra planer. Hoppas du hittar någon annan jennie som vill åka in till stan och se bröllopet :)
Förut tyckte jag alltid de var ganska långt att åka till Hudiksvall men sen vi köpte sommarsälle på Öland är denna bilfärd jätte kort.
Tänkte lägga upp lite bilder på saker jag köpte och så men har inga bilder eftersom att jag sitter vid mammas dator.
Jag har i alla fall kameran med mig, så blir nog lite bloggande där uppe :D

Mycket kring fotboll

Idag har dagen gått jättesnabbt. Först såg vi på fotbollsmatchen mot vår skola och runan. Vi vann 5-3 :D  Jag valde att ej vara med som att jag känner mig så dålig jämfört med alla andra. Till min förvånad så var de inte heller så många som var med. De var bara 4 tjejer som var med och spelade. Imorgon ska jag vara med och spela och jag och Hedvig har letat bland mina gamla fotbolls skor. Hon fick också låna ett par av mig.
Jag är nervös för imorgon. De känns som om alla tar det här jätte seriöst och de var länge sedan jag spelade fotboll. Jag ska däremot göra mitt bästa lovar jag :)

Förr i tiden


GRATTIS!!!!!

Måste bara säga grattis till denna underbara tjej som fyller 16 år idag. Grattis Jennie!!!!


a picture

Vi var ju på grönan igår och de var skit roligt om man bortser från alla köer. Jag åkte insane vilket jag är väldigt stol över. Jag bara kände att jag ville åka i den och i nästa sekund stod vi i köerna. Den var läskig men rolig :)
Här kommer en bild från Grönan, tagen från Jennies blogg.


Heellllooooo

Idag skulle mamma och jag ha träffat hennes kompisar som bor i stan. Men de var tvungna att ställa in som att en av dem var sjuk. De blev istället att jag var med Tess. Vi gjorde praktiskt taget inte så mycket, vi pratade mest om allt och inget. Vi bakade också muffins som vi ska ha med oss imorgon till skolan, klassens dag. De blev misslyckade kan jag säga och jag vet inte om jag vill att någon ska äta dem. Jag tror de blev 30 stycken så alla kommer i alla fall få en var. Jag tycker att det känns lite fånigt att vi ska på klassens dag äta kakor. De kommer ju gå jättesnabbt och vad ska vi göra sen ?
Jag slutar skolan jätte snart och jag vill på ett sätt göra det men å andra sidan inte. Jag kände för att skriva ner min sista vecka i skolan och så här lyder den

Måndag
Fm: Fotbollsmatch. Runan-Vibyskolan
Em: Klassens dag

Tisdag
Fm: Vanliga lektioner
Em: Fotbollsmatch. 9:orna-Lärarna

Onsdag
10-14 tömma bänken samt städa klassrummet
15:30 samlas i klassrummet i finkläder.Avslutning där till 16:20.
Sen går vi ner till V-bon och har gemensam skolavslutning med resten av skolan.
17:30 kommer limousinerna.
18:15 Äta på Hard Rock Cafe

5 juni

Vaknade typ nästan precis. Ni kom ju ihåg att jag sprang vårruset i tisdag? Man kunde ta gruppfoto där och de gjorde vi såklart. Vi tog de efter att vi hade sprungit och de kanske var lite dumt eftersom att alla var svettiga och trötta. Skulle ha varit mycket bättre att tagit de innan för då var man jätte peppig och typ hoppade upp och ner. Vi sprang inte i kläderna vi hade på oss. Dem kläderna vi hade på oss var typ våra ombytteskläder.
Jag har kommit på att jag är en tävlings människa. Jag älskar att tävla och jag gör nästan allting för att vinna. För vem älskar inte att vinna ? :D


Grönan Göran

Idag ska Jennie, Hedvig, Jag och Alicia åka till Grönan. De ska bli skit roligt men kommer säkert vara fullt med folk. De är ju också maraton i Stockholm så många bussar och så kommer att vara avstängda. Men de är ingen buss som är avstängd som vi ska åka med. Vi ska åka ganska snart faktiskt om en timme. Vi vill ju vara där när dem typ öppnar ;)
De är ju också barnens dag idag så Markolio och Ola kommer till Grönan för att sjunga och så. Då får jag ju äntligen träffa mina största idoler ;) HAHAHAHAHHA

Yesterday

Igår kom vi väldigt sent till Martins student, som vi skulle gå på. För mamma satt fast i ett tåg som hade kört över två människor!!!! Hon fick sitta instängd i tåget i typ mer än 2 timmar. De var nära Solna station som de hände. Mamma var typ jätte skärrad över alltihop. De var tvungna sen att evakuera tåget och de fick gå på spåret i drygt 1 km. Hon såg att de bar iväg ett lik.
Så hon kom hem typ jätte sent. Men vi gick såklart över ändå och de blev faktiskt väldigt roligt. De hade världens häftigaste tårta som jag måste visa er (mamma knäppte kort på den). Vi stannade där till 10. De var faktiskt ganska många som var typ 4 år äldre än mig men alla var skit sjysta. De behandlade ej mig som om jag gick i 9 som vissa alltid gör. De gjorde också en lek, en amerikansk. Lite udda och svår men ändå rolig. Jag var såklart jätte dålig på den :S

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article7247825.ab

Nytt ska de bli

Tänkte bara säga att jag snart ska ändra min header och allt. Har ju haft den jätte länge och den är ju jätte tråkig. Jag känner att jag aldrig får tid till att ändra den men nu ska jag ändra den. Jobbar på den nu. Ska i alla fall bli klar tills på söndag :)

Skönt

Idag besökte vi forum någonting inne i stan. De handlade om förintelsen och de var en utslätning där som vi tittade på. Inte så jätte roligt direkt men de var okej. Vi skippade ju alla lektioner under dagen utom gympan på morgonen. Efter åt åkte jag, Alicia och Frida och några andra i klassen till skolan. Då fick Frida typ en panikattack och hade jätte svårt att andas. Jätte obehagligt. Så vi stannade på skolan ett ganska bra tag och jag kom nog hem kvart över 4.

Imorgon är det redan fredag och det betyder att vi bara har 4 dagar kvar i skolan. Vilket är väldigt sorgligt. Man kommer att skiljas från klassen och få sommarlov. Men sommarlov är i för sig bra och väldigt skönt.

Tänkte bjuda på en hopp bild som vi tog på stranden i Spanien. När man tittar på bilden så vill man bara tillbaka dit :)


3 juni

Så jäkla irriterad på allt just nu. För jag fick inget sommarjobb och alla andra fick typ de!!!
Varför inte jag ?? Jag ville så gärna ha de sommarjobbet. Men vad ska jag göra nu istället ? Kommer ej få något jäkla annat fucking sommarjobb. Just nu hatar jag allt och alla!!!

Dags att springa

Nu är jag helt klar för att åka. Frida hoppade av pga att hon mådde dåligt så nu åker vi i en och samma bil. Så vi ska hämta upp jennie, hennes mamma och Alicia. Mammas kompis ska typ ta Fridas plats.
Jag åt också lite för mycket till middag känner mig som en boll. Nej men nu måste jag dra ska vara hos jennie om 5 min :O

Let's do it

Efter skolan drog jag hem till Jennie och jag kom nyss hem. Vi slutade tidigt idag, så vi gick hem till Jennie där vi bland annat bakade. Vi bakade russin kakor. De såg däremot inte så goda men de blev cirka 50 stycken.
Nu är jag trött och måste nog vila för ikväll ska vi ju springa vårruset. Så Frida kommer till mig tio i 6 och innan dess måste jag äta middag. Just nu känner jag absolut inte för det men när jag väl är där kommer jag nog känna för att springa. Berättar mer sen för nu ska jag gå ner och äta en macka :P

RSS 2.0