España

Imorgon ska jag och min familj dra ner till Mallorca, det ligger i Spanien för dem som inte vet, i två veckor. Det ska bli super skönt och roligt. Datorn kommer nog med så några inlägg från spanien får ni nog :)
Jag var faktiskt på Mallorca förra sommaren, fast då var min brevvän Emma med och då bode vi i en stad som hete Betlem. Nu i år ska vi bo i Alcudia :)

 

GRATTIS !!!

Idag fyller Harald år, min lillebror, 11 år fyller han. Så idag kommer några släktingar till oss för att fira honom


öland bilder


jag hjärta öland

I förrgår åkte vi hem från öland, alltså i söndags, och vi kom hem cirka halv 11. Jag ville inte åka hem, jag trivdes så bra där nere och jag kunde tänka mig att stanna där hela sommaren. Det var så roligt. Mamma och papåpa kännner så mycket folk där nere så vi gjorde alltid någonting och så fanns ju Emma där nere. Själva Öland är också väldigt vackert och det finns så många saker att göra där nere.
Vi ska troligtvist åka ner en helg innan skolan börjar för att köpa saker till huset som att det praktiskt taget kommer att vara tomt när de har flyttat ut.
Tänkte ni ville se lite bilder på huset ;)


den till höger är stora huset och det till vänster är gästhuset och garaget :)
sen finns det ett litet hus på baksidan :P

Lammet och grisen

Här på Öland så pratar många om Lammet och grisen och det är reklam om det typ överallt !
Emmas familj brukar alltid gå ditt när de är på Öland, så mamma tänkte att vi också borde följa med ditt i år. Så ikväll ska våra familjer gå på lammet och grisen, det blir alltså första gången för våran familj. Vi bokade bord vid halv 9, så nu håller jag på att göra mig i ordning.

 

dag 8, öland

hejhej allihopa

hela veckan har jag varit med emma, min kompis brevvän. Vi har haft jätteroligt och skrattat och pratat och solat väldigt mycket. Men ikväll blev det en kväll med familjen. Vi gick ner till resaurangen som ligger här i sandvik och åt middag där. Jag tog en pizza, hawaii. Mysig resturang med otroligt mycket folk men god mat :)

   Liten bild harald tog på mig


här från öland

sorry om jag inte har skrivit på ett tag har varit fullt upp här nere. Har nu sätt huset det är rätt okej fast vi ska göra om nedervåningen. Jag ska få ett eget rum och jag funderar på vilken färg jag ska inreda mitt rummet i, kankse blått, rött eller vad sägs som grönt ?


Igår var vi med två familjer som mamma och pappa känner. Vi ska vara mer med dem under veckan. Liten bild på alla förrutom pappa som tar kortet ;)

Tre av barna i en familj var som galna i mig (och jag menar det) de ville hålla i min hand hela tiden och rida på min rygg. Pappa tog lite bilder på det.

   

sommarhus

jag tror inte jag har sagt det här men vi har köpt ett husöland, sommarhus.
Jag har ingen bild på det men kan knäppa ett kort på det där nere, så får ni se. Jag och harald har själv inte sätt huset (bara på bild) och det känns inte så bra, men huset ser bra ut. Mina föräldrar åkte ner en helg och tittade på det och gillade det på direkten och köpte det.
De ligger i Sandvik 1 ½ mil från Löttorp. Vi har också köpt en tomt bredvid huset.
På ena tometen är det bara typ skog/äng, vet ej vilket. Och på den andra tomten är det två hus.
Vi ska bo i ett av de husen, gästhuset, när vi är på öland.  Ägaren hade ännu inte hunnit att flytta ut, så vi får inte tillträde till husen förän i augusti. Men pappa kom överens med ägaren att vi fick bo i gäshuset nu när vi är på öland.

Så nu vet ni vad jag kommer att tillbringa min sommar nästa år ;)

god morgon

Ja nu undrar ni säkert vad tusan jag gör uppe så här tidigt. Jag har en förklaring.
Vid min cykelolycka så svimmade jag ju och sen dess har jag ju inte mått toppen, så mamma ville ta mig till vårdcentralen. Så jag har precis varit där och jag fick ett stick i armen (de skulle ta lite prover). Fick också veta att jag har växt 2 cm, så nu är jag 1,72 :)
Jag hade tid klockan kvart över 9, så jag gick upp kl halv 9. Jag är döttstrött. Jag får väll sova lite i bilen idag. Fast nu måste jag gå, ska packa klart det sista och sen ska vi typ åka.

nya skor

jag åkte ju till stinsen idag med mamma runt 4 och där hittade jag ett par jättesöta skor från DIN SKO.
Blev förälskade i dem så fort jag såg dem, så jag köpte dem :)

 

LOVE IT

      
Ska passa på att köpa lite smycken

Kängor.....

Förresten har jag sagt att jag har köpt kängor nu. Vår klass eller tjejerna i klassen ska upp på kebnekaise i slutet av september. Så lärarna har sagt att man ska köpa kängor under sommaren och sen gå in dem så att man inte får skavsår under vandringen till kebnekaise. Inte så roligt :(
Inte snygga är de heller och jag var tvungen att betala för dem själv !!!!
De kostade 999 kr och nu är jag typ helt pank.


De såg ungefär ut sähär

Öland

Idag när jag satt och åt frukost fick jag veta att vi ska åka till öland imorgon !!!
vi skulle egentligen åka på fredag men min pappa ville åka hellre imorgon som att det ska vara fint väder på fredag, suck.
Så jag har mycket att göra idag.
  • Packa
  • Åka till stinsen och köpa present till harald
  • Ut och springa
  • Gå ut och gå med kängor

   

Leighton Meester nya låt

www.youtube.com/watch?v=4d_5UotcUfo

Här är en ny låt med underbara Leighton Meester :)
Gillade låten riktigt mycket, tyckte om den från första stund jag hörde låten faktiskt

Fler bilder

Här är en liten bild från när vi åkte hem från hudiksvall :P


Harald i baksätet ;)

Bilder

Här är lite bilder från när vi var hos min moster i söndags. Hon har 4 stycken hundar, 2 stycken valpar som är jätte gulliga. Och två vuxna hundar. Skulle viljat tagit med de två valparna hem, så söta.

      
Dino                                                            Taison


sen fick vi också tårta hemma hos min moster :P

Och nu i hudiksvall

Vi kom till hudiksvall igår cirka klockan 8.
Vaknade jätte tidigt av harald, som inte alls brydde sig att jag ville sova. Snart ska vi äta lunch sen ska vi åka till norrbo, där vi ska se på en spelmansstämma, min morfar ska typ spela. Vet ej riktigt exakt vad det är berättar mer sen hur det var. Är i alla fall jätte trött och irriterad.
ses senare

Dags att börja packa

Godmorgon! :)
idag ska jag åka till hudiksvall. Eller min mamma, jag och harald ska åka upp ditt. Min mamma kommer från Hudiksvall och där bor typ hela mammas släkt, så vi ska åka ditt upp och hälsa på dem. Att åka till Hudiksvall tar cirka 3 timmar och vi ska åka bil upp ditt, min kusin ska också åka med oss upp ditt (Lina 25 år).
Där uppe ska vi bo hos min morfar och hans sambos (Ragnhild) hus, en vila, som ligger nära havet :) . Ni kan få se en bild på huset senare.
Så nu borde jag gå ner och äta frukost och sen börja packa. Mamma kommer att komma hem från jobbet cirka halv 5 och då ska vi åka.

En liten bild på Hudiksvall


en dag med hedvig & frida

Idag var jag med hedvig och frida. Vi bestämde att vi skulle träffas hemma hos mig klockan 12. Hedvig hade råkat sagt till frida att vi skulle träffas hemma hos mig klockan 1. upps :P
Hedvig och jag gjorde mat hemma hos mig (frida åt hemma), det blev hamburgare kött och makaroner :) gott!!!
När Frida kom åt vi glass eller hedvig och jag åt glass (två stycken). Sen gick vi ner till Frida och bakade kärleksmums men vi råkade ta ut kakan för tidigt. Men den blev ändå god :) . Vi satt sen hemma ett tag hos frida och bara snackade. Men sen var Frida tvungen att gå ut på promenad med chili. Så hedvig och jag var tvungna att gå hem.
Vi gick hem till mig där vi fastnade ute på min veranda och snackade. Vi garvade mycket och vi hade jätte roligt. Men sen var hedvig tvungen att gå som att jag skulle äta middag :P

       
         

            
 Resultatet

Saknar er

      

onsdag

två dagar efter cykelolyckan och jag har fortfarande ont och det är jobbigt att röra sig. Har tekniskt sätt inte gjort något på hela dagen, har jätte tråkigt. Tänkte i alla fall göra något med Hedvig imorgon. Vi får se vad vi ska göra som att jag inte kan göra så många saker.

RSS 2.0