ikväll

kom hem för cirka en halvtimme sen. Det var roligt men jobbigt med core. Jennie och jag var lite sena, vi fick skynda oss att byta om och sen springa till salen där vi skulle vara. Men vi gick till fel sal först, så vi fick springa till en annan sal och då var klockan typ fem över.
Sen äntligen kom vi till salen vi skulle vara i, men gissa vad, men det är helt full. Vi får klämma in oss i ett hörn. Så nästa gång kommer vi att åka tidigare. Jag är i alla fall glad att vi inte behövde åka buss utan kunde ta jennies moppe.
Sen när vi åkte förbi norrviken skolan såg vi rök och det bran typ antingen i skolan eller något hus bakom. Det lukatade rök och vi såg det, så vi får se om det står något om det i tidningen imorgon.
Blir spinning imorgon, 50 minuter.
Så nu har jag ätit en fruktsallad och ska nu ta en dusch.
så see you guys

onsdag

nu har entligen halva veckan gått och jag är glad. Idag var det orientering för 4 till 9. Jag var ledare i min grupp fast vi var bara fem stycken med mig. En stog i köket och två stcken hade bytt grup. Det gick i alla fall bra. Vi orienterade i viby. Vi träffade på tess grupp efter typ 20 minuter sen gick vi med dem resten av tiden. Tess hade värdens jobbigaste person i sin grupp, oscars lillasyster. Hur hobbig som helst
Men nu var i alla fall den saken klar.
Har precis suttit och ätit mellis och sätt på ensam hemma-lost in new york. Borde börja skriva lite mer på svenska men orkar inte.
Tror ej jag har sagt dem men jennie och jag ska och träna ikväll. Core blev det, för er som inte vet tränar man då mage och rygg ;)
Det är bara 30 minuter men det är i alla fall någonting. Sen imorgon blir det spinning, hedvig skulle nog också följa med då. Så jennie kommer klockan fem över sex och hämtar mig med moppen, sen åker vi till sollentuna simhall.
Vi ska få tillbaka våran kondition igen!!!!!

löftet

jag har nog inte sagt det men jennie och jag slöt en pakt. Att vi inte ska äta godis och andra sötsaker på vardagarna. Bara på fredag och lördag får vi äta sötsaker.
Alla andra tror att vi kommer att misslyckas innom typ en vecka. Jag själv tror vi klarar det. Men kanske inte så lång tid kanske ;)


Just on fridays and saturdays

Tisdag

har nu precis ätit lite mellis och sätt på tv. Slutade skolan klockan tjugo över ett men sen drog jag till frida och gjorde so läxan som är till imorgon. det tog ett tag som att vi var ganska sega. Men nu är den i alla fall klar.
Kom hem typ för en timme sen och funderar nu på om jag ska göra min svenska bokredovisning lite mer. Känner mig väldigt trött.
Imorgon ska jag i alla fall gå på core med jennie och kanske någon till. Det ska bli roligt.
Sen imorgon har vi också orientering i faddergrupper. Vet inte än vilka jag är med eller några vet jag. Vi får se hur det går...........

chili var också där men hon var sjuk :(

måndag

nu har jag skrivit på engelska frågorna som är till på torsdag. har några kvar, men fattade inte dem. Kriss och jag tog typ båda komp från elevens val och gick hem till kriss och satte oss och tittade på "the life of David Gale" som vi båda hade missat pga att vi var bortresta. Hon i göteborg och jag på ÖLand. Jag tyckte att det var en jätte bra film och den var verkligen spännande och den var så sorglig i slutet. då de avrättade honom.

Vi fick också först besök efter halva filmen utav att alicia, felicia och towe kom förbi. De orkade typ inte fota mer ute eller någonting sådant och gick hem till kriss, där de också tog en macka och såg en halvtimme film med oss. Sen var de tvugna att gå. Senare kom jennie, hedvig och therese förbi med sinna moppar. De hade varit och satt upp lappar på norrviken skolan och typ runan om discot vi anordnar för 4 och 5:or.
Vi precis veta att jag måste jobba den kvällen. Alltså måste jag vara där och ordna på en fredags kväll klockan 7-10.
JOBBBBBBIGGGT!!!!!
Slog också vad med tess, frida och kriss om att ingen av dem kunde börja gråta. Men kriss lyckades faktiskt så nu är jag skyldig henne 20 kr, snyft
ska nog snart gå ner och så svenska hollywood fruar (jag, johan och matilda fick göra en redovisning om varför vi är emot vad anna anka säger och tycker)
Hoppas bara teven är ledig, ses

Här på öland

Ja idag åker jag hem. Pappa har installerat nätverk här på Öland så nu har vi nätvärk här nere :)
Mamma tog med jobb datorn så tänkte att jag kunde göra ett inlägg.
Vi kom till Öland i torsdags kväll runt halv 11 tiden. Min morbor var då här, han hade varit här nere i en vecka och fixat några av våra fönster. Fast han åkte sen hem nästa dag klockan 12. Den dagen åkte vi på en skördefest i Köpingsvik. Var sådär inget speciellt egentligen. Köpte ett halsband och en sten som ska ge en tur, så vi får se om den ger tur....
Sen köpte jag också en film, som jag såg på kvällen och åt glass och godis till. Sen på lördag hade pappa bjudit in en av våra grannar på fika, som tack för att hon som bodde där skjussade pappa till Löttorp. Hon som bode där hade också några av sina barnbarn, så de kom också på fika. En 16 åring och en 17 åring tjej. Var schyssta men tyvärr så bodde de inte här, en bode i västerås och den andra hade flyttat till karlskrona. Men de brukade vara här på Öland under sommaren.
Efter det åkte vi till Borgholm, huvudstaden på Öland för dem som inte vet, och åt middag. Vi shoppade också lite mamma och jag. Köpte två tunnikort. Men en sak hände, jag köpte en topp och gav mitt kort till honom i kassen och han försökte blåssa mig på 600 kroner. Jag tittade sen på kvittot när vi kom ut och så stod det att han hade dragit av 850 kroner från toppen, som egentligen kostade 250 kroner. Vi gick ju såklart tillbaka och han sa typ förlåt 100 gåner och sa att det var en olykshändelse. Fick i alla fall 600 kroner tillbaka. Men jag tror inte det var en olycka.
Så nu har jag vaknat för ett tag sen och ätit frukost. Harald har gått ut med en liten hund som bor några hus ifrån. Var ganska söt, skalla 1-10 bara 5.
Pappa håller på att göra i ordning gästhuset som han och mamma planerar på att hyra ut.
Idag ska vi ju hem och jag vill inte åka alltför sent. Jag vill komma hem klockan 7 eller 6. Men det verkar omöjligt. Vi ska typ åka härifrån klockan 1 eller 2 eller kanske senare. Så jag kommer att missa oth och top model 12.
Men jag får väl se repris när det nu går.
Nu ska vi iväg till Södvik och titta i en möbelbutik, skulle behöva någon möbel i mitt rum. Har ju bara min säng i rummet.

see you

24 september

ja nu har jag kommit hem för ett tag sen. Det var inte riktigt så roligt att gå hem eftersom att

det ösregnade och Harald hade ont i foten och ville inte gå så snabbt. SÅ NU är jag dyngsur.

Ska börja packa ihop lite saker som jag ska ha i bilen och senare äta mellis. Kommer nog inte

bli några inte bli några inlägg på ett tag som att jag ska till Öland. Så jag kommer hem på söndag

kväll typ 11 eller kanske senare. SÅ jag har räknat ut att jag kommer att missa one tree hill

och top modell 12 :(




23 september

nu har jag packat lite saker som ska med till Öland. Åker ju imorgon eftermiddag. Ska gå typ kvart i 1 från skolan och sen tar harald och jag först bussen till norrviken och sen tåg till älvsjö. Där min pappa jobbar. Min mamma kommer också att hoppa på tåget typ i Helenelund tror jag att det var. Sen blir det 6 eller 7 timmar bil. Kommer inte ihåg hur lång tid det tar, men det känns alltid när man åker ditt ner som att det tar flera år!!!!!
Kom nu också precis på att jag borde ta med några filmer, så att jag (och harald) kan se på film i bilen, tack och lov för dvd i bilen. Problemet är bara att Harald och jag aldrig vill se samma film, det blir alltid bårk om det. Jag är i alla fall glad för att vi har två dvd skärmar, så att vi inte var tvugna att dela på en.
Sen är det också prov imorgon, närvös, man hoppas bara det går bra!!!!

22 september

nu har jag precis duschat och tänkte sätta mig framför tv. Har inte skrivit för har varit tvungen att plugga inför ett so prov som är på torsdag ;)
Men ska inte plugga mer för idag, ska nu istället gå ner och se på tv, so see you later.......

ingen mer pluggning!!

Nu har jag gått igenom so en gång till. Och det känns riktigt bra, kan de flesta. Ska nog inte plugga mer idag, känner att jag är helt trött i huvudet. Blir ONE TREE HILL sen klockan 6 och TOP MODELL 12 klockan 7.Ska bli roligt och skönt.
Vill inte att det ska bli måndag igen och en ny vecka, orkar bara inte. Men det som är skönt att jag bara går till på torsdag eftermiddag, har tagit ledigt på fredag och torsdag eftermiddag som att vi ska till Öland. Så där blir jag nästa helg. Så det känns skönt, att inte behöva gå 5 dagar.
Blir väll inte så roligt att åka bil typ i 6 timmar med Harald bredvid mig i baksätet. Gillar bara inte att åka bil långt, blir bara alltid åksjuk....



Jennies land ett år sedan. Det är nu man bara önskar det var sommar igen

igår kvälll

igår dorg jag hem och pluggade typ i en timme. Sen kom jennie och hämtade mig med moppen och vi åkte till hedvig som skulle hämta tess med moppen. Vi drog ner till ICA NORRVIKEN för att hyra en film och köpa godis, läsk och chips. Men det blev ingen film, utan vi bestämde att vi skulle se någon film som jennie hade hemma.
Så efter att vi hade ätit hemma drog vi till Jennie och såg på filmen (blev två filmer), frida hängde också med dit.
Var roligt.

Tog inga bilder tyvärr

länge sen

ja har inte skrivit på ett tag. Har varit mycket i skolan och jag har inte heller känt mig så bra. Mycke läxor i alla fall. Har ett so prov till på måndag så jag har suttit och pluggat ett tag nu. Går ganska bra faktiskt. Sen på torsdag har vi ännu ett prov men i no, atomer och molekyler och sånt. Sen faktiskt på torsdag kväll åker jag till Öland om jag inte har sagt det tidigare. Tar alltså ledigt på fredag och lite på torsdag eftermiddag. Så då är vi där över helgen. Min morbror kommer också vara där, han ska typ laga någonting med något fönster (kommer inte ihåg hur det var)
Så ikväll ska är vi bjudna till en familj i Danderyd, men jag vet inte om jag ska med. Är ganska slut och trött, så vi får se om jag följer med eller inte.
Så nu skinner solen ute och det känns så tråkigt att behöva plugga i sånt här väder. Ska nog gå ut och sätta mig i solen ett tag.
SEE YOU LATER



plugga

ååå ännu en dag i skolan, slutade halv 4 :(. Hade utvecklingssamtal idag också måste också läsa no som är tills imorgon.

plugga

ååå ännu en dag i skolan, slutade halv 4 :(. Hade utvecklingssamtal idag också måste också läsa no som är tills imorgon.

14 september

nu var det måndag eftermiddag igen och skolan är slut. Var inget spec som hände allt var som vanligt eller en sak hände. Vi fick reda på att vi har ett so prov om en vecka!!!!!!!
har fått panik, vi har redan jätte många läxor och så ett till prov den veckan. Hur ska det gå, help me

top model 12

Nu börjar top model !!!!!!




13 september

Idag var jag med hedvig och Jennie. Började att jag var med hedvig typ en timme sen överaskade vi Jennie

och var där ett tag.Tittade på gamla bilder i jennies foto album, garvade ijäl mig. Sen kom iden upp att vi

skulle sälja kakor så det gjorde vi. Vi sålde tillsammans 10 stycken. Jennie 4, jag 3 och Hedvig 3.

Så kom hem för kankse mindre än 1 timme sen och nu ska vi snart äta middag


Hedvig och jag i jennies ganska stökiga rum

igår

igår åkte mamma och jag typ klockan halv 2 till "Barkaby Outlet" men ingen av oss hittade något vi gillade. Vi stannade inte så länge, jag kände mig inte så bra. Sen åkte vi och handla lite saker till den kvällen. Vi skulle få gäster, en familj från Spånga. En tjej i min ålder en tjej i Haralds ålder och två tvillingar två år yngre än Harald.
Blev ganska roligt faktiskt, det var ganska länge sen vi träffade dem, senast vi träffade dem var typ i februari.


Blev inte så bra bilder, tog inte så många ;)

ikväll

ikväll ska jag och några andra vet inte vilka än dra till stan. Inte ricktigt bestämmt vad vi ska göra där, men vi ska nog gå på någon resturang och sen göra något i stan. vi får se, men snart i alla fall kommer jennie och då ska vi ut och springa. Bara en kort runda alltså 3 km.

hemma

kom hem för ett tag sen, vi sålde totalt 14 burkar tror jag. Jag sålde 3 stycken.

sälja

nu har jag precis kommit hem från skolan och ska snart äta mellis. Sen ska jag jennie, tess och hedvig ut och sälja kakor och godis. MEN vi ska ej gå runt och sälja, utan vi ska ta mopparna och åka runt och sälja. Vi funderar på rotebro men vi får se......

9 september

Fick idag veta av våran elevens val lärare att vi har fått kakorna vi har beställt. Så vi fick med oss typ 9 paket hem, så nu måste man typ börja sälja. Vi måste ju få in pengar till våran resa till spanien med internationella gruppen. Men egentligen ska vi typ sälja 20 stycken var, så det blir jobbigt tycker jag. Vi säljer väl godis och kakor, jag ska själv köpa minst ett paket. Frågan är bara vilket alla ära ganska goda.
Enligt det förelaget har vi blivit stamkunder hos dem, men vi har bara sålt kakor/godis för dem en gång och det var förra året. Vi ska sen tydligen sälja underkläder, t-shirt och sånt från New body.
Jag själv gillar inte och gå runt och knacka dörr men jag vill ju jätte gärna åka till Spanien ;)




8 september

ännu en dag i skolan. lektioner och allt var som vanligt inget speciellt hände. Efter skolan drog jag, tess, jennie, hedvig, alicia och frida hem till frida. tess och jag fick gå hem till frida medans de andra åkte moppe :(
hemma hos frida åt vi muffins, chokladkaka och andra bakvärk som hon hade hemma. Sen kom anna förbi och vi alla åkte runt med mopparna på gatorna.
När jag kom hem gick jag ut och sprang en liten runda bara 3 km. Ska väl nu hoppa in i duschen nu ;)


hemma från hudik

kom hem igår orkade ej skriva då var helt slut. Slängde mig i soffan tittade på en film jag köpte på marknaden i hudiksvall. Köpte inte så mycket på marknaden, några filmer, ett par strumpor, lite godis och så vann jag en nalle ;)
ingen rolig bild därefrån
nästa helg blir jag hemma men helgen därpå drar jag ner till öland till landetstället. Så ska ta ledigt på fredagen den veckan så att vi kan åka på torsdag kväll.
idag var det ju skola, tråkigt nog, som inte var så roligt. Vi har nu fått veta att vi ska sälja kakor på elevens val så att vi ska kunna åka till spanien.
Har inte så mycket mer att skriva är så jäkla trött, borde titta på datorn på kurs för street dance för alicia och mig. Men hörs så länge ;)


JAG HAR KÖRT MOPPE

Fick köra både hedvig och jennies moppe, gud var roligt och vilken adrenalin kick, love it !!!!!!!!!!!!

sundbyberg

har precis kommit hem från ännu en skoldag och idag ska jag och min mamma äta middag med en familj från stockholm i sundbyberg. så ska äta lite mellis sen lite senare ta bussen till kista, där jag och min mamma ska möttas. Sen åker vi dit med bil ;)
see you later

kväll hos kriss

igår bjöd kriss oss till en så kallad kväll hemma hos henne. Hon hade ju fyllt år och vi beställde pizza och åt tårta och såg på film. Roligt händelse. Vi beställde däremot för många pizzor. Vi var 8 st som skulle äta pizza, så vi beställde 3 stycken familje pizzor. misstag, vi åt bara upp 1 och en halv totalt. De på bussen trodde däremot att vi skulle äta allt och just då var vi bara 5 stycken, pinsamt

RSS 2.0