baka en kaka

bakade en tårta i dag, en frukt och bär. Den såg jättegod ut när den var klar, men smakade jätte äckligt. Smeten smakade ägg. Antingen gjorde jag något fel eller så var receptet skit dåligt

Ser den ändå inte väldigt god ut ? :P

Grattis kriss

vill bara säga grattis till Kristine som fyller 15 år idag!!!!! :P


Tess är gömd bakom kriss. Bild från flyget till Kiruna

shopping

igår sov jag långt. Vaknade och tog det lugnt på morgonen sen skulle mamma och harald till Stinsen och då följde jag med. Var tvungen att köpa ett par jeans och presenter till mamma som snart fyller år :P.
Det var typ det ända tillfället jag skulle få, för nästa helg åker vi till Hudiksvall och sen fyller hon år. Harald och jag köpte lite presenter till henne, så nu är det klart. Köpte också en t-shirt och ett par svarta jeans och ett par jeans leggings. Inte säker om jag ska behålla alla saker men vi får se......
Så nu känns det som jag är nästan pank :(

känns bara inte bra

 

Hemma

kom hem från kebnekaise för en timme sen och gissa vad, JAG KOM UPP PÅ KEBNEKAISES TOPP!!!!!!!


kebnekaise imorgon

är jätte närvös och stressad, jag vet inte varför men jag är bara det. Vi åker imorgon, fia och frida kommer till mig klockan 20 över 8, sen åker vi till jennie. Har nästan packat allt, typ bara pass kvar
Jag vill jätte gärna komma upp, jag ska komma upp!!!!

dagen igår

Glömde skriva hur det var igår när jennie och tess kom hit. vi gjorde nada. Vi försökte komma på ett namn till vår nya blogg typ hela dagen, men vi var aldrig någonsin överens om något av förslagen.
Förslag
Äpplet
Threeofakiind
STJ
15
Femton
Sweethearts
Lucky
Happey

Vi skrattade också väldigt mkt, jag har aldrig skrattat så mkt. Kunde börja skratta av ingenting och de gjorde så ont i magen att skratta. Jennie skrattade också väldigt mkt, tess nja inte så mkt.
Vi skrev också en 100 förslag på vad vi kunde göra den dagen.
     
Satte oss utanför fridas hus och väntade på att hon skulle komma hem. Men hon kom aldrig så vi gav upp.

  Indiska armar

Sen skulle tess hem och jennie hade bara en hjälm, så tess fick låna min cykelhjälm, hahahahah

hemma dag

idag kommer tess och jennie hit, vi får se vad vi gör. ojj fick precis ett sms från tess att hon går nu, så nu måste jag också gå. Jag ska möta henne. Så hej då, ses

Roliga bilder

Satt och tittade på lite bilder jag har tagit och fastnade på lite bilder jag tog nyligen. Jag, Tess och Jennie skulle åka och shoppa i Kisa och jag var tvungen att ta med mig Harald, som att han skulle vara på mammas jobb den dagen. Vi skulle alltså bara svänga förbi min mammas jobb i Kista en snabbis och lämna av Harald där. Och sen gå och shoppa i kista centrum. Jennie råkade sen eller ja sa till Harald att Tess var kaffe beroende och varje gång Harald nu ser Tess är det det han tänker på, hiihhi.
Vi satt och tog varm choklad/te på min mammas jobb när vi väntade på henne. Roligt, var det allt. Och det var tyst som attans där, det var bara vi som hördes och kaffe atomaten, när vi skulle ta varm choklad/te.
       
Ser det inte ut som vi jobbar där?, det var faktiskt en kille som jobbade på Ericsson som frågade oss om vi jobbade där. Han sa också att han tyckte det var bra att det kom lite yngre människor som jobbade där. Han skämtade förstors men vi började asgarvade sen när han hade gått.

Crazy Week

   
Ja nu är det lördag och mycket har hänt sedan onsdags då vi började skolan. Har inte haft lust eller orken att skriva, det har varit fullt upp med tex kebnekaise.
Onsdags var en ganska jobbig men ändå enkel dag. Vi gick igenom schemat och vi fick lite böcker.
Frida och Joanna hade också sommarjobbat på vibyskolan i två veckor och under den tiden hade de stått och backat rulltårta till alla på skolan. Så det blev en glad överaskning på eftermiddagen när alla i hela skolan fick rulltårta. Den var jättegod. Fast jag, Tess, Alicia och Jennie hjälpte faktist till med att skära upp rulltårtan och lägga grädde och godis på den :). Stressigt var det när vi gjorde det men väldigt roligt minne och jag skrattar när jag tänker på det.
På onsdags kväll sen var man tvungen att börja packa till Kebnekaise.

Torsdag blev en vanlig dag med lektioner tråkigt nog. Ända roliga på dan var när vi gick hem till Jennie på lunch rasten och tog ett dopp i hennes pool, jätte roligt och skönt.
På kvällen var det också föräldramöte som vi tjejer i klassen var tvungna att komma på. Vi fick lite information där och mat till resan. Vi fick den dagen också veta att vi skulle ta klassfoto dagen efter (fredag) och vi bestämmde att vi skulle ha ett tema på detta klassfoto. Det blev att alla killar skulle vara stekare och tjejer ja något liknande......
Skolfotot gick inte så bra tyckte jag, man får bara hoppas att man blev bra.

Blev lite problem sen vad vi skulle göra på fredag kväll, var väldigt jobbigt, orkar inte ricktigt skriva om det.
Det slutade med att vi gick på bio, Harry Potter. Den var väldigt bra och jag och alla andra hade roligt och vi skrattade och hade skit roligt.
Sen hände något roligt, en tjej kom fram till Tess. Hon var runt 30 och gissa vad hon frågade tess ???
Hon frågade om tess representerade någon modellfirma, Tess som inte gjorde det sa nej. Sen frågade tjejen om hon vore intresserad att modella för deras företag (Tess sa ja). Tjejen tog sen tess personuppgifter och tess fick ett visitkort av henne. Jätte roligt för Tess och då fick vi allt något och prata och skratta om den kvällen.
      
Tess fick också övningsköra på jennies moppe, var roligt. Tess var först väldigt nervös men det gick bra tyckte jag :). Hon ska kanske köpa en egen moppe.

promenad

blev nu en promenad på kvällen med frida och chille. En rolig men blöt promenad men rolig :)

shopping igen

idag blev det shopping med jennie och tess. Vi kom inte på vad vi skulle göra och det slutade med att vi åkte in till Kista för att shoppa. Köpte lite saker. Nu ska jag börja packa till lägerskolan............

hemma

kom hem igår kväll runt 11. Vi skulle egentligen kommit hem tidigare men vi gick in på ikea och det tog lite längre tid än väntat. Sen råkade pappa åka in i en bil eller något sådant, så den andra bilen fick en buckla. Så då blev vi stannande där ett tag. Imorgon börjar skolan i alla fall och jag är inte gald. Vill inte. Vi går tre dagar sen nästa vecka åker vi på lägerskola.

På öland

i fregas kom jag ju till Öland. Så det här är tredjde dagen på Öland. Jag trivs väldigt mycket här och som ni vet har jag fått ett eget rum :)
Harald fick det lilla och jag det stora, fast mamma och pappa fick det största, orättvist. Har fått en ny säng och den är underbart sjön och jag har sovit jättebra i den. Nattygsbord och lampa hade vi köpt av dem så det har jag i mitt rum. Men inte så mycket mer har jag i rummet. Tapetsera skulle vi göra på nedervåningen, men vi ska tydligen vänta lite med det. Så jag får stå ut med tapeterna som är i mitt rum just nu. Det är en vit tapet med små små röda blommor på.
Har också sätt att vi har ett plommonträd på vår tomt. JAG älskar plommon men tyvärr så är dem inte mogna än. Smakadet på ett och det var inte alls särskilt gott.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi dra upp till Löttorp. 
(Jennie, jag och Tess funderar på att skaffa en blogg tillsammans)




bråttom

nu springer jag fram och tillbaka som en galning och försöker att packa det sista. Mamma kommer när som helst. Vet egentligen inte varför jag skriver. Jag åker nu till Öland och kommer hem på måndag kväll eller eftermiddag.
Sova över med jennie och tess var som vanligt väldigt roligt och vi tittade på bilder från sommaren och vi skrattade så att vi började gråta. Fast det blev inte så mycket att sova, typ bara 7 timmar kanske mindre. Tess mamma råkade väcka oss och efter det kunde vi inte sommna om. Får väl se om jag sommnar i bilen, är i alla fall inte trött :)

iväg

nu åker jag ses

Shopppa

Idag blec det en dag i stan. Jag själv köpte ingenting, hittade ingenting som jag gillade så det blev inget köpt. Tess och Jennie köpte däremot varsina snygga tröjor. Lunch blev det på McDonalds som vanligt när vi är i stan. När vi åkte hemifrån var det jätte fint väder men när klockan var runt 5 började det regna. Och inte lite det bara öste ner och just då skulle vi ungefär hem. Så vi fick springa i regnet till tågstatione. Och vi alla hade inte så mycket kläder på oss shorts/kjol. Det var kallt och vi blev alla blöta. Men efteråt så skrattade vi åt det.
På norrvikens station hade jennie ställt moppen (fick skjus dit) och tess och hon skulle ta den hem. Min mamma var påväg hem så jag tog skjus av henne hem.
Nu har jag ätit middag, tomatsoppa och makaroner och varma mackor. Jättegott.
Nu måste jag börja packa. Jag, jennie och tess ska sova över hos tess ikväll. Och sen imorgon på eftermiddagen runt 3 ska jag till Öland. Vi får tillgång till huset då. Fick nyss höra att pappa har hyrt en släpkärra som vi ska ha med oss till Öland. Så vi måste åka typ bara 80 km/h, så det kommer att ta en timme extra att åka till Öland. Så irriterande. 
Nu måste jag gå, ska vara hos tess och 40 minuter och jag har inte börjat packa än!!!!

  Bild på mig från Spanien (Cap de Formentor är jag i)

good morning

vaknade för ett tag sen nu och har ätit frukost. Idag ska jag träffa jennie (och tess och kanske någon mer) vi har inte sätts på hela sommaren. Ska bli jätteroligt har saknat henne så ♥


En dag med Tess

Rubriken kanske redan säger vad jag gjorde idag. Men idag har jag varit med tess. Nu vet ni det ses senare

Te

jag gillar verkligen te. För något år sedan drack jag aldrig te, jag bara gillade det inte föredrog andra drycker.
Nu när jag har ont i halsen dricker jag flera koppar per dag. Favoriten är ört te, tror faktiskt jag ska gå ner och göra en kopp te nu och sen sätta mig i soffan och titta på ett gammalt one tree hill avsnitt, säsong 1. Det är den säsongen jag har av One Tree Hill ;)

Benjamin Buttons otroliga liv

idag såg jag filmen "Benjamin Buttons otroliga liv", jag hade inte sätt den så idag såg jag den.
Gud va bra den var. Jag hade aldrig sätt någon sådan film förut och jag tyckte den var jättebra. För er som inte har sätt den kan jag berätta kort!
Det handlar om en man som föds gammal och sedan så att säga lever sitt liv baklänges, dvs att hans kropp blir yngre tills han slutar sitt liv som ett spädbarn.

        

regn

nu regnar det, har gjort det ett bra tag nu. var inte så bra väder igår heller, fast det regnade iförsig inte igår. Man blir också så trött och deppig när det regnar.
Det regnar säkert för att jag inte mår bra ;) Halsen värker och äter halstabletter så ofta jag kan och jag snyter mig jäkligt ofta, blödde näsblod idag också :( och inte nog med det de kom på min tröja !!!!!
Febern har gått över. Känner mig mycket piggare idag gämfört med de andra dagarna. Så imorgon blir det att göra något med någon......


.....

Nu var det ett tag sen jag skrev har inte haft lust att skriva. Dagen då jag kom hem på kvällen senare var jag med kriss, therese och Hanna. Vi gick typ bara runt lite i Viby och snackade och garvade mycket, jätte roligt.
Sen dagen efter det så skulle jag egentligen varit med Frida men hon skulle typ åka iväg med sin familj på någon utflykt, så det blev inställt. Jag var med Tess istället, bara hemma blev det, vi solade gick en promenad med våra kängor och snackade.
Sen när jag skulle gå hem mådde jag inte så bra, frös, halsont och svag huvudvärk. Tog tempern när jag kom hem och hade 38 graders feber. Så det känndes inte bra. Nu har febern gått ner, fast det kanske bara för tagit alvedon.
Man får ju bara hoppas man blir frisk snart.

Hemma!!!

idag kom jag hem från spanien eller i natt vi kom hem klockan 2 i alla fall. Och som ni kankse märkte kom datorn inte med så det blev inga inlägg från Spanien.
allt var bra där på Mallorca, vi bodde i en lägenhet i Alcudia, skit fin. Vi badade mycke och solade och jag har blivit brun tycker jag. Nu är jag jättejätte trött så jag skriver mer senare, imorgon kanske eller idag. Tänkte i alla fall ringa typ tess eller någon och göra något imorgon, ses
 

RSS 2.0