Crazy Week

   
Ja nu är det lördag och mycket har hänt sedan onsdags då vi började skolan. Har inte haft lust eller orken att skriva, det har varit fullt upp med tex kebnekaise.
Onsdags var en ganska jobbig men ändå enkel dag. Vi gick igenom schemat och vi fick lite böcker.
Frida och Joanna hade också sommarjobbat på vibyskolan i två veckor och under den tiden hade de stått och backat rulltårta till alla på skolan. Så det blev en glad överaskning på eftermiddagen när alla i hela skolan fick rulltårta. Den var jättegod. Fast jag, Tess, Alicia och Jennie hjälpte faktist till med att skära upp rulltårtan och lägga grädde och godis på den :). Stressigt var det när vi gjorde det men väldigt roligt minne och jag skrattar när jag tänker på det.
På onsdags kväll sen var man tvungen att börja packa till Kebnekaise.

Torsdag blev en vanlig dag med lektioner tråkigt nog. Ända roliga på dan var när vi gick hem till Jennie på lunch rasten och tog ett dopp i hennes pool, jätte roligt och skönt.
På kvällen var det också föräldramöte som vi tjejer i klassen var tvungna att komma på. Vi fick lite information där och mat till resan. Vi fick den dagen också veta att vi skulle ta klassfoto dagen efter (fredag) och vi bestämmde att vi skulle ha ett tema på detta klassfoto. Det blev att alla killar skulle vara stekare och tjejer ja något liknande......
Skolfotot gick inte så bra tyckte jag, man får bara hoppas att man blev bra.

Blev lite problem sen vad vi skulle göra på fredag kväll, var väldigt jobbigt, orkar inte ricktigt skriva om det.
Det slutade med att vi gick på bio, Harry Potter. Den var väldigt bra och jag och alla andra hade roligt och vi skrattade och hade skit roligt.
Sen hände något roligt, en tjej kom fram till Tess. Hon var runt 30 och gissa vad hon frågade tess ???
Hon frågade om tess representerade någon modellfirma, Tess som inte gjorde det sa nej. Sen frågade tjejen om hon vore intresserad att modella för deras företag (Tess sa ja). Tjejen tog sen tess personuppgifter och tess fick ett visitkort av henne. Jätte roligt för Tess och då fick vi allt något och prata och skratta om den kvällen.
      
Tess fick också övningsköra på jennies moppe, var roligt. Tess var först väldigt nervös men det gick bra tyckte jag :). Hon ska kanske köpa en egen moppe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0